ΕΠΣ Ξάνθης: Νίκησε την ουραγό ΑΕΞ και πέταξε ξανά για την κορυφή ο Άρης Πετεινού

Επανήλθε στις νίκες και στην κορυφή ο Άρης Πετεινού αφού μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Ξάνθης, με επαγγελματική νίκη επικράτησε της ουραγού ΑΕΞ με 2-0 και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Θαλασσιάς.

Η επαγγελματική νίκη για τον Άρη Πετεινοή ήρθε με δυο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο 24′ από κεφαλιά του Κουκουρίγκου μετά από εκτέλεση κόρνερ αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καμπουρίδης με σουτ προώθησε την μπάλα στα δίχτυα για να αναοίξει το σκορ. Στον 79′ ο Τσακιρούδης που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σύμφωνα με την Ξάνθη Sport, ο Απόλλων Ξάνθης έκανε την πιο καλή φετινή της εμφάνιση αλλά για μισή ώρα, από το 61′ έπαιζε με 10 παίκτες. Ωστόσο ο Άρης είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο 60′ μακρινό σουτ του Πουτακίδης απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 62′ ο Ομέρογλου απέκρουσε το σουτ του αμαρκάριστου Καμπουρίδη.

Στο 67′ το νέο μακρινό σουτ του Πουτακίδη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας, με την βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού, πριν καταλήξει η μπάλα κόρνερ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τάσος Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Τζεβελεκίδη και Κοτινούδη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Τάσος Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης (85′ Βαρυτιμιάδης), Δασκαλάκης, θεοδωρίδης, Ρέβης, Φλώρος (85′ Κατράνας), Μπουρλόγλου (82′ Σεριφογλου), Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Καντηλάφτη (77′ Τσακιρούδης)
ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Κιρατζη μερτ, Μολλά, Τσαμπάζ, Χασαν Κεχαγια, Μπακάλ, Χαραλαμπίδης, Σαλήογλου (86′ Μουμίνογλου), Παπανίκας, Σνιμσίκοβ (52′ Ιακωβίδης), Χταζή (25′ Δουρμούς, 75′ Μεμέτογλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ