ΕΠΣ Ξάνθης: Με Παρσαντανιάν ο Απόλλωνας έκοψε βαθμούς (και) από την Αναγέννηση Θαλασσιάς

Με τέρμα του Στιβ Παρσαντανιάν στο 89′ ο Απόλλωνας Ξάνθης στέρησε τους πρώτους βαθμούς και από την Αναγέννηση Θαλασσιάς όπως είχε κάνει μια εβδομάδα νωρίτερα και με την άλλη ομάδα που είχε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, τον Άρη Πετεινού.

Παράλληλα, έφυγε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το γήπεδο της Θαλασσιάς χωρίς να έχει ηττηθεί για το πρωτάθλημα, αφού όπως θυμάται στο σχετικό ρεπορτάζ του αγώνα η εφημερίδα Ξάνθη Sport, πέρυσι με ανατροπή είχε επικρατήσει με 2-1.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπακάλογλου πήρε το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα χάρη στο τέρμα του Παρσαντανιάν με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σελβίδη, τιμωρώντας την Θαλασσιά για το γεγονός ότι δεν είχε μετουσιώσει σε γκολ τις 2-3 κλασικές ευκαιρίες που είχε για να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 35′ επίσης με κεφαλιά του Δελητζόγλου από κεφαλιά πάσα του Καζάκη στο δεύτερο δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα ο σκόρερ βρέθηκε ξανά σε θέση τετατέτ αλλά νικήθηκε από τον Φιλανίδη, Στο 72′ είχαμε κεφαλιά του Κοντομιχάλη που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγη, μόλις άουτ.

Έτσι το αποτέλεσμα έμεινε στο εύθραυστο 1-0 με αποτέλεσμα να μπορέσει να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας. Σημαντική αποδείχθηκε για την Θαλασσιά η απουσία του Στέλιου Τουργαΐδη. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μόσχος Γκαϊδατζής με βοηθούς τους Ζαφειρίου και Τζιβαρτζίδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τάσος Κελλίδης): Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου, Μουζαφέρ, Κιαχίδης, Κελλίδης, Σαρηγιαννίδης, ουργαΐδης Κ, Πεντεζίδης ()69′ Κοντομιχάλης), Κουτίνης, Δελητζόγλου (63′ Κοτζακελης), Καζάκης, Κουτσομιχάλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Δημήτρης Μπακάλογλου): Φιλτανίδης, Θεοδωρίδης (65′ Καφετζής), Γκριγκοριάν, Παρσαντανιάν, Σελβίδης, Αβραμίδης, , Περτσανίδης, Μπαργκάν (75′ Τζομιάδης), Φραγκόπουλος (80′ Ηλιάδης), Μαρκοσιάν, Κυρκούσης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ