ΕΠΣ Θράκης: Δύσκολη νίκη του ανεβασμένου Πανθρακικού επί της δυνατής Βιστωνίδας Κοπτερού

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη και την δεύτερη για το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Πανθρακικός επί της αήττητης Βιστωνίδας Κοπτερού με 1-0 και μέχρι τον αγώνα καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος που δεν είχε δεχτεί γκολ.

Το παιχνιδι στο γήπεδο του Κοπτερού ήταν πολύ μέτριο χωρις πολλές φασεις που κρίθηκε από την κεφαλιά του νεαρού Ηλία Ξενοδοχίδη στο 25′ στην πρώτη φάση του αγώνα, από ωραλια σέντρα του Γαβριήλ Θωμά. Λίγο αργότερα ο Θωμάς με καλό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουτσακτσή με το δευτερο μέρος να έχουμε φασεις μόνο από στημενα όπως αυτην στο 70′ με τον σκορερ του Κοπτερού αν και αμυντικός τον Αλεξακούδη να σουταρει από σεντρα του Μαγκούτα μόλις αουτ. Το τελικό 0-1 εφερε τον Πανθρακικό έκτο με 7 βαθμούς, στο -8 από την κορυφή και το Κοπτερό που δεχτηκε το πρωτο τέρμα στους 10 και στην τρίτη θέση.

Διαιτητές οι Τζιώτζιος, Γκιόσης και Παναγιωτίδης.

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ (Οντερ Μουμίν): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Ζουμπιάδης (46′ Ραμαδάν Σινάν), Αλεξακούδης (85′ Μουσταφά Σεμήχ), Ντεμίρ Χουσεΐν, Θεοδωρίδης, Χαρταλάμης (79′ Τομζά Τζοσκούν), Μιχ. Αραμπατζής, Γ. Αραμπατζής, Μουεμιν Ντογκουαν, Σεφκέτ Σελήμ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Πουλακίδας, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Μέριτς, Παπαδόπουλος, Βελή Χακάν, Χατζηιωαννίδης (90′ Παύλου), Θωμάς (67′ Καραγιαννίδης), Γρίβας (84′ Στ. Ξενάκης), Μουρατίδης, Ηλ. Ξενοδοχίδης (55′ Σαμαράς)