ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Επέστρεψε ο Σαββουλίδης και οδήγησε την Φιλία Ορεστιάδας στην άνετη νίκη επί της ΑΕ Κομοτηνής

 

Με τον Ξανθιώτη Σαββουλίδη να είναι εξαιρετικός, στην επιστροφή του έπειτα από τραυματισμό, η Φιλία Ορεστιάδας έκανε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και για την ακρίβεια… σκόρπισε την ΑΕ Κομοτηνής.

 

Η βαριά ήττα που υπέστη η ΑΕ Κομοτηνής εξηγείται ωστόσο απο τις πολλές απουσίες. Με τους Σαββίδη, Ζαπαντιώτη, Σαββίδη, Μπανιώτη, Χρήσιμο, Πλατνάρη και Θεοδωρίδη να απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, η ομάδα της Κομοτηνής δε βρήκε ποτέ ρυθμό και παραδόθηκε στις ορέξεις της Ορεστιάδας και κυρίως του Σαββουλίδη, που σημείωσε 19 πόντους με 4 τρίποντα.

Στην επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Κομοτηνής ταξιδεύει το Σάββατο στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Βύρωνα ενώ στην Ορεστιάδα η Φιλία φιλοξενεί την Χρυσούπολη.

Τα δεκάλεπτα: 9-22, 20-45 (ημίχρονο), 29-63, 39-71 (τελικό αποτέλεσμα)

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπαδόπουλος Ν.-Δαφτσής Εμμ.) : Κυμπάρης, Καραγιώργος 4, Μπέγκο 3(1), Καρκατσέλης 6, Πασσαλίδης 13, Δαφτσής, Μπακιρτζής 4, Καζόγλου 4, Καρύδης, Γούδας 1, Πίτατζης 4.

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουζουνίδης Γ.) : Κοντούρης 1, Μαργαριτίδης, Ζαφειρόπουλος 2, Γκόλαντας 7, Ριζάκης 5, Σαββουλίδης 19(4), Τσακαλάκης 10, Ζαμάνης, Χρήστου 4, Μητκώνης 14(2), Παρασκευαίδης, Ιωάννου 9(1),