Γ’ Εθνική: Παρουσία της οικογένειας Στοΐνοβιτς η προσπάθεια του Λάζαρου στην Αλεξανδρούπολη

Οικογενειακώς βρέθηκε στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης ο Ζόραν Στοΐνοβιτς για να παρακολουθήσει τον μεγάλο γιο Λάζαρο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Εθνικό.

Ο παλαίμαχος άσος του Πανθρακικού και πρώην προπονητής στις ακαδημίες της ΠΑΕ έχει στρέψει όλα τα παιδιά του στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο.

Μαζί με την Κομοτηναία σύζυγό του και τον γιο του Νάση, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας, βρέθηκαν στις εξέδρες του “Φώτης Κοσμάς” και η αλήθεια είναι ότι ήταν έξαλλος με την διαιτησία της δραμινής τριπλέτας.

Μαζί και ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ενώ απουσίαζε ο Χρήστος καθώς είχε αγώνα την ίδια ώρα με το Νέο Σιδηροχώρι για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς είχε καλή απόδοση και πολλά θα είχαν αλλάξει αν ήταν πιο εύστοχος στο τετατέτ που είχε στο ξεκίνημα του αγώνα, πριν το Κόσμιο δεχθεί την αποβολή και το πρώτο γκολ από τον Εθνικό.

Τελικά ως γνωστον ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ηττήθηκε με 2-0 και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής, την ίδια στιγμή που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέκτησε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.