Γ’ Εθνική: Έχυσε την κούπα με το γάλα στις καθυστερήσεις στο Παραλίμνιο ο πολύ καλός Άρης Αβάτου

 

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για ένα σπουδάιο τρίποντο έχασε ο Άρης Αβάτου επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου αλλα ισοφαρίστηκε στο φιναλε σε 1-1 αν και άξιζε το διπλό αφού είχε σπουδάιες ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά ο Άρης είχε τις φασεις μια με το δοκαρι του Γκεκα από ΄σεντρα του Κοτόπουλου στο 27′ και λίγο πριν το ημίχρονο με ωραίο σουτ του Ψεμματά που πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε με σκοπό να πάρει το ματς έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπονλέρη που τραυματλιστηκε στην φαση αφού βρηκε χωμα αντί για την μπαλα από πλεονεκτική θέση, με τον Αρη παίζοντας εκπληκτικά τις αντεπιθέσεις να απειλεί αρχικά με τον Γκέκα στο 66′ αλλα από πλαγια σούταρε αντι για το τέρμα στο πλάγιο άουτ και με φαουλ του Σαρηγιαννιδη που πέρασε στο 70′ μολις άουτ.

Για να φτασουμε στο 74′ οταν σε σέντρα πάρε βαλε του Δόντσου ο εορταζων Δημήτρης Σιχλιμοίρης που μόλιςπερασε στον αγώνα με ωραίο κινηση και κεφαλιά ψαρακι νικησε τον Σαββίδη κάνοντας το 0-1 (φώτο serresgoal). Στο 86′ πλαγιο σουτ του Σαρηγιαννιδη πέρασε μόλις αουτ, με τον Απόλλωνα να πιέζει με στημένες φασεις και τελικά να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις οταν σε φαουλ του Τσαουση οι αμυντικοι του Αβατου εχασαν τον Καριοφυλλη που με κεφαλια πάσαρε στον αμαρκάριστο Τάσο Δεντσα που με νεα κεφαλια και τον Αμουτζακη σε λάθος θεση έκανε το 1-1 σε ξεφρενους πανυγηρισμούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Δέντσας, Τριανταφύλλου Κ. (78′ Καριοφύλλης Γ.), Μπονέρης (66′ Λιάρας), Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (65′ Καριοφύλλης Β.), Λαζαρίδης
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (90′ Ζωσιμίδης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56′ Σιχλιμοίρης), Γκέκας (86′ Μπουνταγκίδης), Βαφειάδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ