Ξεκρεμά τα παπούτσια για να βοηθήσει (και) ως παίκτης τον αγαπημένο του Εθνικό ο Μιχάλης Φλώρος

 

Στην ενεργό δράση ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Μιχάλης Φλώρος. Ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και προπονητής του ανδρικού τμήματος τον τελευταίο χρόνο μαζί με τον Σάκη Παπαράδη, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή ως παίκτης.

Ήδη κάνει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στους τελευταίους επίσημους αγώνες δεν φορά την στολή του προπονητή αλλά του… παίκτη, έτοιμος να μπει ανά πάσα στιγμή στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ενδεχομένως και δεν θα αργήσει η στιγμή για τη μεγάλη επιστροφή και επισήμως στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε ο Μιχάλης Φλώρος ποτέ δεν σταμάτησε να βρίσκεται σε φόρμα και γεγονός είναι ότι στον πάγκο μοιάζει με… θηρίο στο κλουβί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία του ThrakiSportS από τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Ασπίδα στο ΔΑΚ Ξάνθης, με τον κόουτς Σάκη Παπαράδη σε πρώτο πλάνο και τον Μιχάλη Φλώρο με αγωνιστική εμφάνιση ακριβώς πίσω του, μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς στον πάγκο…