Παρών στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ Γαλατασαράι – Σάλκε ο διάδοχος του Κακουλίδη στον πάγκο του Σπάρτακου

 

Στην αναμέτρηση Γαλατασαράϊ – Σάλκε για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε ο νέος προπονητής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Αμπτουλαχήμ Νετζατή, ο οποίος διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Μιχάλη Κακουλίδη που αποχώρησε από αυτήν την περασμένη εβδομάδα.

Ο 27χρονος προπονητής της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων πήρε μάλιστα το βάπτισμα του πυρός στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα ξεκίνησε με διπλό μέσα στην έδρα των Προσκυνητών, αφού η ομάδα του νίκησε εκτός έδρας την τοπική Δοξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Ο νέος προπονητής του Σπάρτακου είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της ομάδας, αφού από 15 ετών είχε δελτίο ποδοσφαιριστή σε αυτήν. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Αετού Αρριανών αλλά και της Ένωσης Ασωμάτων, ωστόσο μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του και από το 2012 προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες του Σπάρτακου.

Το βράδυ της Τετάρτης είχε προγραμματίσει από καιρό να βρεθεί στις εξέδρες του Αλι Σαμι Γεν της Κωνσταντινούπολης και να πάρει παραστάσεις από αναμέτρηση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να γνωρίζει όταν έκλεινε το εισιτήριο ότι θα ταξιδέψει εκεί έχοντας πλέον και την ιδιότητα του πρώτου προπονητή του Σπάρτακου.

Μπορεί να μην είδε γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο απόλαυσε μια μοναδική ατμόσφαιρα και επέστρεψε στην Κομοτηνή για να προετοιμάσει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, για την εντός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.