Europa League: Ο Βασίλης Τοροσίδης γλίτωσε από τεράστιο «κάζο» τον Ολυμπιακό στο Λουξεμβούργο

 

Από τεράστιο κάζο γλίτωσε τον Ολυμπιακό στο Λουξεμβούργο ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, επιτυγχάνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του στο λιμάνι από την Ιταλία.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Ντουντελάνζ είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, αν θέλετε, τα είχε βάλει τα δύσκολα ο ίδιος ο Ολυμπιακός με την αστοχία του, αφού είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να πετύχει τέρμα απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου.

Τελικά στο 66′ ο Τόρο ξεκλείδωσε την άμυνα της γηπεδούχου ομάδας με κεφαλιά από κόρνερ του Φορτούνη, ανοίγοντας τον δρόμο για το τρίποντο.

Ένα ακόμα τέρμα από τον Φορτούνη ακολούθησε στο 81′ ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός την πρώτη του νίκη στον όμιλο, να επιστρέψει στο παιχνίδι της πρόκρισης και παράλληλα να έρθει ηρεμία στην ομάδα μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League και ιδίως την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ήταν κινητικοί και στρίμωξαν για τα καλά την Ντουντελάνζ στο πρώτο ημίχρονο. Έβγαλαν πολλές φάσεις, είχαν και δοκάρι αλλά δεν πέτυχαν γκολ. Τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαν άλλο ένα δοκάρι. Τελικά, έσωσε την κατάσταση ο Βασίλης Τοροσίδης.