ΕΠΣ Θράκης: Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Σπάρτακο και ήττα στα χαρτιά από τη Δόξα Σώστη

Δημοσιοποιήθηκε στις ενδιαφερόμενες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης για τον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και την Δόξα Σώστη που δεν έληξε ποτέ.

Η απόφαση, όπως αναμενόταν μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης από τον διαιτητή σε βάρος του Σπάρτακου ήταν να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 η φιλοξενούμενη ομάδα και επιπλέον να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Σπάρτακο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη λαμβάνοντας υπόψη της το φύλλο αγώνος αλλά προφανώς τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να δουν και τα τηλεοπτικά στιγμυότυπα από την αναμέτρηση, που ήταν για την 3η αγωνιστική.

Η απόφαση δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί και αναμένεται με ενδιαφέρον αυτό, ιδιαίτερα από τον Σπάρτακο, αφενός για να εξεταστεί αν θα υποβάλει έφεση και αφετέρου για να γίνουν γνωστές και οι ειδικότερες ποινές και τιμωρίες σε όσους (παίκτες, προπονητές ή παράγοντες) ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Μετά από αυτήν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Σώστη ανεβαίνει μία θέση, από την 6η στην 5η προσπερνώντας τα Παγούρια ενώ ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υποχωρεί από την 7η στην 9η, έχοντας πλέον ένα βαθμό. Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές στην Α’ Κατηγορία διαμορφώνεται ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 12 (15-1)
-. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 12 (10-2)
3. Βιστωνίδα Κοπτερού 10 (3-0)
4. Δόξα Σώστη 9 (6-4)
5. Αναγέννηση Παγουρίων 7 (4-4)
6. Δόξα Γρατινής 5 (8-7)
7. ΑΠΣ Πανθρακικός 4 (5-5)
-. Δόξα Προσκυνητών 2 (2-6)
9. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1 (3-5)*
10. Ελπίδα Σαπών 1 (0-5)
11. Ορφέας Στρύμης 1 (3-11)
12. Ορφέας Ξυλαγανής 0 (1-10)
* Από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί