Champions League: Στην Αθήνα η Μπάγερν! Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ αποψινά παιχνίδια

 

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται η φάση των ομίλων του Champions League, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα για τους Έλληνες φιλάθλους.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τις ήττες από Άγιαξ και Μπενφίκα, καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντί της ενώ σε δυο εβδομάδες θα την αντιμετωπίσει ξανά, αυτή τη φορά στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Μαζί με το Champions League ξαναρχίζει και ο διαγωνισμός προβλέψεων του ThrakiSportS, το ThrakiSportS Champions League predicto Game που σας (προ)καλεί να μαντέψετε σωστά τα σκορ σε καθέναν από τους αγώνες της βραδιάς. Θυμίζουμε, κερδίζετε έναν πόντο για κάθε σωστό σημείο αποτελέσματα (νίκη γηπεδούχου, ισοπαλία, νίκη φιλοξενούμενου) και τους κάνετε τρεις αν έχετε προβλέψει ακριβές σκορ ή ενάμισι αν η πρόβλεψή σας είναι κοντά στο σκορ.

Όσοι δεν το κάνατε από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχετε χρόνο, αφού συνολικά 125 παιχνίδια θα παιχτούν μέχρι τον τελικό και υπάρχει πολύς χρόνος να «ρεφάρετε» τις προβλέψεις που δεν κάνατε, χώρια που έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι η διασκέδαση και όχι η νίκη παρά τα δωράκια που παραδοσιακά εξασφαλίζουμε για τους νικητές. Αρκεί σύντομα να συνδεθείτε με την εφαρμογή με ένα κλικ ΕΔΩ, να εγγραφείτε στο γκρουπ που έχει δημιουργήσει το ThrakiSportS και… να παίξετε μπάλα με τις προβλέψεις σας από τώρα μέχρι και τον… Ιούνιο.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των παικτών – αναγνωστών του ThrakiSportS για τα αποψινά οκτώ παιχνίδια:

Για τον αγώνα Μπάγερν – ΑΕΚ που διεξάγεται νωρίτερα από τις υπόλοιπες αφού ξεκινά στις 19.55 το 97% των συμμετεχόντων βλεπει νίκη των Γερμανών, ένα 2% προβλέπει ισοπαλία και μικρότερο του 1% είναι το ποσοστό που ποντάρει στη νίκη της ΑΕΚ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Αγιαξ φιλοξενεί την Μπενφίκα στις 22:00 στην Ολλανδία και το 63% βλέπει νίκη των Ολλανδών, 28% ισοπαλία και μόλις 9% ποντάρει στο διπλό των Πορτογάλων.

Για τον 6ο Όμιλο, έχουμε το ματς Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι στην Ουκρανία με το 86% να προβλέπει αγγλική νίκη, το 4% ουκρανική και το υπόλοιπο 10% ισοπαλία.

Στις 22:00 διεξάγεται και το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Χοφενχαϊμ και Λυών. Νίκη των Γάλλων βλέπει το 54%, ισοπαλία το 27% και επικράτηση των Γερμανών το 19%.

Για τον 7ο Όμιλο η Ρεαλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν και το 98% ποντάρει στη νίκη της ισπανικής ομάδας τκαι πρωταθλήτριας Ευρώπης, λιγότερο από 2% βλεπει ισοπαλία και πολύ μικρότερο από 1% διπλό.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαβορί είναι η ομάδα του Κώστα Μανωλά για το 75% των παικτών ενώ ένα 17% βλέπει ισοπαλία και νίκη των Ρώσων ένα 8%.

Τέλος, για τον 8ο Όμιλο νωρίς, στις 19:55 έχουμε το ματς Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια με το 79% να βλέπει νίκη για την ομάδα της ισπανίας, το 16% να ποντάρει στην ισοπαλία και ένα 5% στην επικράτηση της Ελβετικής ομάδας.

Στο βραδινό μεγάλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους το 56% βλέπει επικράτηση για την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα 26% ισοπαλία και μόλις 19% νίκη της αγγλικής ομάδας του Μουρίνιο.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ