ΕΠΣ Ξάνθης: Πρώτη αντικατάσταση προπονητή στην Α’ Κατηγορία μια εβδομάδα πριν την… παρέλαση

Μία εβδομάδα πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έχουμε τον πρώτο προπονητή που δεν θα την προλάβει στο τοπικό της Ξάνθης. Ο λόγος για τον Αντώνη Μπαμπαλή που αποτελεί ήδη παρελθόν για τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κεσσάνης Ερασμίου, νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο παλαίμαχος άσσος Γιώργος Γκούρτσας. Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Η Κεσσάνη Ερασμίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μπαμπάλη τον οποίο ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στον σύλλογο και στο Ποδοσφαιρικό τμήμα.
Παράλληλα στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για την συνέχεια του πρωταθληματος ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας Γιώργος Γκουρτσας ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου και του Μακεδονικου στην Γ Εθνικη».

Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ακολούθησαν την ήττα από τον Ερμή Μάνδρας, για την οποία η Κεσσάνη Ερασμίου έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία. Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική μακροσκελής ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου του συλλόγου Νίκου Καλαΐτζόγλου και αναφέρει τα εξής:

«Επειδή πολλά μπορούν να γραφτούν μετά απο μια ήττα τα οποία πολλές φορές είναι πάνω σε εκνευρισμό , με ήρέμη σκέψη και πάνω απο όλα θέληση να ακουστεί μια άποψη η οποία μπορεί να “πεταχτεί” στο καλάθι των αχρήστων ή να εισακουστεί με΄τα το πέρας της 4ης αγωνιστικής και το τέλος του αγώνα με τον Ερμή Μάνδρα εκτός απο την αυτοκριτική που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα η οποία είναι επιτακτική , πρέπει επιτέλους να μπει παράλληλα και ένα stop σε όλα βλέπουμε απο μεριάς Διαιτησίας προς τις ομάδες και τα λάθη που γίνονται τα οποία δυστυχώς είναι τραγικά.
Θα ήταν κουραστικό να μπούμε σε μια ανάλυση των λαθών καθώς όυτε Διαιτητές είμαστε αλλά ούτε τηλεκριτικοί οι οποίοι αναζητούν δημοσιότητα των πέντε λεπτών.
Είναι κρίμα απλά να βλέπεις 18 ποδοσφαριστές να μονολογούν και να αναφέρουν την φράση”ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ” μετά το τέλος του αγώνα.
Η παραπάνω φράση απο μόνη της , ελπίζουμε να αποτέλεσει και την αφορμή να γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε επιτέλους να κάτσουν ολοι οι αρμόδιοι στο τραπέζι και να δούμε τι πραγματικά φταίει ώστε το ποδοσφαιρο του Νομού μας είναι υπό το μηδέν
Είναι καιρός να ξεφύγουμε απο την ημιμάθεια η οποία μας διακατέχει και να ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο μας επίπεδο.
Η αυτοκριτική είναι αρετή και όχι υποχρέωση , με διάλογο και θέληση λύνονται όλα προς καλό όλων σε μια εποχή που ο ρομαντισμός για το άθλημα βρίκεται σε διαρκή φθίνουσα πορεία.
Οι οικογένειες δημιούργουνται μέσα λοιπόν απο τον διάλογο και όχι μέσα απο εξαιρέσεις Διαιτητών απο τους αγώνες της κάθε ομάδας.
Έτσι λοιπόν και με όσα αναφράφει στο φύλλο αγώνα ο Διαιτητής αναμέτρησης ζητάμε δημόσια την παραδειγματική τιμωρία των παραγόντων της ομάδας μας οι οποίοι δεν ήταν συνυφασμένη με το αθλητικό πνεύμα που διέπει το ποδόσφαιρο..
Το ζήτημα είναι το εξής όμως:Θα αναζητηθεί ποτέ η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη αυτών των ανθρώπων….???
Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Δ.Σ της Κεσσάνης Ερασμίου
Ό ένας απο τους δύο παράγοντες οι οποίοι αναγράφονται σωστά στο φύλλο αγώνα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του
Β΄Αντιπρόεδρος του Συλλόγου
Καλαϊτζόγλου Νίκος».