ΕΠΣ Ξάνθης: Πέρασε από το Σέλινο και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Αναγέννηση Θαλασσιάς

Με φόρα από τα προηγούμενα παιχνίδια και αφού σπατάλησε ένα ημίχρονο άσφαιρη, η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Σέλινο και κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να απολαμβάνει μάλιστα μόνη της την μοναξιά της κορυφής, δεδομένων των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Ενα τέρμα του νεοεισερχόμενου Πεντεζίδη από ασίστ του Κουτσομιχάλη που επίσης είχε μόλις μπει ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ένα ακόμα του Κουτίνη με κεφαλιά είκοσι λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 0-2, για μια Θαλασσιά που είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά γενικά έπαιξε με κατεβασμένη ταχύτητα σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια της.

Το πρώτο ημίχρονο είχε να επιδείξει στα μισά του ένα σουτ του Σταύρου που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο δεύτερο μέρος και ενδιαμέσως από τα δύο τέρματα είχαμε και ένα ευθύβολο σουτ του Κελλίδη που πέρασε ελάχιστα άουτ. Διαιτητής του αγώνα ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Κοτινούδη και Πασχαλίδη (φωτο αρχειου, στοιχεία από την εφημερίδα Ξάνθη Sport).

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Καλαμάρης Π, Παπάζογλου, Τζαρτάκης, Παπαευαγγέλου, Καλαμάρης Ν, Παράσχου (64′ Αδαμίδης), Αλβανίδης. Καλτσίδης (46′ Ντόγο), Πανόπουλος, Ντανατσίδης, Θωμαΐδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης, Κελίδης, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης Κ, Τουργαΐδης Στ, Κουτίνης, Κοτζακελης (46′ Πεντεζίδης), Καζάκης (89′ Μυλωνάς), Σταύρου (46′ Κουτσομιχάλης, 76′ Δελητζογλου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ