ΕΠΣ Ξάνθης: Έξι γκολ και τέσσερα δοκάρια στην ισοπαλία του Απόλλωνα Ξάνθης με τον Άρη Πετεινού

Ίσως να πρόκειται για το ματς της χρονιάς, δεδομένης και της συγκλονιστικής εξέλιξης που είχε. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο να βλέπεις σε μια αναμέτρηση έξι γκολ και τέσσερα δοκάρια. Και όμως συνέβη στον αγώνα της Νεάπολης ανάμεσα στον Απόλλων Ξάνθης και τον Άρη Πετεινού, που δεν βρήκε ωστόσο νικητή αφού έληξε ισόπαλος 3-3.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Απόλλωνα Ξάνθης να πετυχαίνει δυο γκολ από τα… αποδυτήρια. Στο 4′ ο Κατσιλίδης με κοντινό πλασέ από φάουλ του Σελβίδη άνοιξε το σκορ και δυο λεπτά αργότερα ο Παρσαντανιάν ξαναβρήκε δίχτυα. Το 2-0 ήταν μάλιστα το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στην συνέχεια απόδοση και είχαν κλασικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ. Μάλιστα, σε δύο από αυτές, στο 22′ και στο 34′ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το σουτ του Καμπουρίδη από πάσα του Κουκουρίγκου και η κεφαλιά του Κουκουρίγκου από κόρνερ του και λάθος του τερματοφύλακα βρήκαν αντίστοιχα στο δεξί κάθετο και στο οριζόντιο. Ο Κουκουρίγκος με νέα κεφαλιά παραλίγο να μειώσει στο 40′ όπως και ο Ρέβης δυο λεπτά μετά, αλλά ήταν στην σωστή θέση ο γκολκίπερ του Απόλλωνα.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ξεκίνησε όπως και το τέλος του πρώτου, με τον Ρέβη να πιάνει το σουτ και τον Καλαϊτζή να αλλοιώνει την πορεία της μπάλας, η οποία χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Αυτό ήταν το τρίτο δοκάρι για τον Άρη Πετεινού που θα είχε και τέταρτο στην συνέχεια. Πάντως, από το συγκεκριμένο κόρνερ που εκτέλεσε ο Δασκαλάκης, με κεφαλιά ο Καμπουρίδης μείωσε σε 2-1 στο 56′. Με τον ίδιο τρόπο στο 70′ έπειτα από σέντρα του Καντηλάφτη, ο Παυλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 73′ ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα αλλά το σουτ του Περτσανίδη μπλόκαρε ο Ζαρζακόπουλος, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Άρης Πετεινού είδε για τέταρτη φορά στο συγκλονιστικό αυτό παιχνίδι την μπάλα να σταματά στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Μπουρλόγλου.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2 αλλά η μπάλα συνέχιζε να πηγαίνει πάνω κάτω, αφού και οι δύο προπονητές ήθελαν να διεκδικήσουν τη νίκη. Στο 85′ οι γηπεδούχοι έφτασαν σε τρίτο τέρμα με τον σκόρερ του πρώτου τους γκολ, του Παρσαντανιάν με κεφαλιά μέσα στην περιοχή από κεφαλιά πάσα του Μπαργκάν και εκτέλεση φάουλ του Σελβίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ωστόσο καο ενώ δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί του Απόλλωνα, ο Κουκουρίγκος επιτυγχάνοντας και αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Ετσι μπορεί να μην είχαμε νικητή αλλά όπως επισημαίνει η Ξάνθη Sport μεγάλος κερδισμένος ήταν το ποδόσφαιρο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Χρυσέλη και Δρακίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Καλαϊτζής, Γκριγκοριάν, Σελβίδης Χ, Γατσέλος, Σελβίδης, Αβραμίδης, Περτσανίδης (87′ θεοδωρίδης), Φωτιάδης (8′ λ.τ. Φραγκόπουλος, 80′ Μπαργκάν), Παρσαντανιάν, Κατσιλίδης, Μαρκοσιάν (60′ Ξιμιτίδης).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου (46′ Καντηλάφτη), Δασκαλάκης, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, Ρεβης, Νεανίδης, Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Θωμόγλου (46′ Μπουρλόγλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ