ΕΠΣ Θράκης: Σεφτέ στις νίκες για τον Πανθρακικό που με πρωταγωνιστή τον “Μούρα” έσπασε το άηττητο των Παγουρίων

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγώνες και την δεύτερη συνεχόμενη μετά τον αγώνα κυπελλου με την Ελπίδα Σαπών κατεκτησε ο βελτιωμένος Πανθρακικός που επικράτησε με 3-0 της Αναγεννησης Παγουρίων που γνώρισαν την πρωτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Πανθρακικός άνοιξε γρήγορα το σκόρ όταν από όμορφη σέντρα του αρχηγού Θωμά ο Γιάζος έκανε στο 12′ με κεφαλιά το 1-0. Ο Πανθρακικός πίεσε αλλα ο Ροδίτης πορτιέρο της Αναγέννησης Παγουρίων Ανδρέας Σαββιδάκης ήταν καλός κρατώντας το 1-0 σε προσπάθειες των Μέριτς, Γρίβα και Μουρατιδη. Μάλιστα οι φιλουξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τοτονιδη στο 40′ με τον Δρακίδη να δίνει συνέχεια στον αγωνα.

Με την έναρξη του β΄μερους τα Παγούρια ζήτησαν νέο πέναλτι από τον Δρακίδη σε ανατροπή στον Λιόλιο, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Αθανασάρου έδιωξε δύσκολα ο Μπόσκος. Ο Πανθρακικός απέιλησε στο 59′ τον Ηλ.Ξενοδοχίδη που πλασαρε άουτ ενώ στο 60′ ο Μουρατίδης έκανε το 2-0, με τον Γρίβα στο 69′ να μην μπορεί να σημειώσει το τρίτο τέρμα των πρασίνων. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 84′ και πάλι ο Μουρατίδης από ελεγχόμενη θέση οφ σαιντ μετά από πασα του Σαμαρά που μπήκε ως αλλαγή και αναμένεται να βοηθήσει την επίθεση του Πανθρακικού.

Διαιτητής στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Δρακίδης από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι και βοηθοί του οι Κίνας, Γιασάρης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Μέριτς, Ζήκος, Γιάζος (68′ Καραγιαννίδης), Χατζηιωαννίδης, Θωμάς (35′ Γιαννακίδης), Γρίβας (71′ Σαμαράς), Μουρατίδης, Ηλ. Ξενοδοχίδης (57′ Ξενάκης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεμέτ Μεμέτ): Σαββιδάκης, Σβυντρίδης, Πολυμένωφ, Πολιτίδης, Μακρής, Μούλιος (73′ Νταλάκος), Λιόλιος (78′ Μυτιληναίος), Κωνσταντής, Αθανάσαρος (61′ Τσόγιας), Κεφής, Τοτονίδης.