ΕΠΣ Έβρου: Νίκησε στο “Φώτης Κοσμάς” την ΑΕΚ και σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Ιπποκράτης

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου μαζί με την Θράκη Φερών βρίσκεται ο Ιπποκράτης που κέρδισε στο “Φώτης Κοσμάς” με 2-0 την ΑΕΚ Έβρου σ’ ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και διπλασίασε έτσι τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Μια κεφαλιά του Δούπα σε στημένο περίπου δέκα λεπτά πριν το ημίχρονο και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταθάκη στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα ένα σουτ του Σταθάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ. Γενικά, ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που κυριάρχησε στο παιχνίδι και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Οι παίκτες του Βασίλη Τσιομλεκίδη παρουσιάστηκαν πιο συγκροτημένοι στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να δημιουργούν ευκαιρίες, με σημαντικότερες πέτα από το δοκάρι του Σταθάκη ένα τετ α τετ του Κωνσταντινίδη στο 7′, ένα σουτ του Μαμρικισβίλι δέκα λεπτά πιο μετά και τα πλασέ του Μπαρμπαγιάννη και του Μακιτσιάν στο δεύτερο ημίχρονο, ακριβώς πριν και μετά το δοκάρι του Σταθάκη.

Η ΑΕΚ Έβρου δεν είχε να επιδείξει πολλές επιθετικές ενέργειες, ωστόσο θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αν έβρισκε στόχο το σουτ του Σεργέϊ Αγγελακάκη στο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Σουβαρά που είχε ως βοηθούς τους Ουζουνίδη και Σταφυλά.

ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ (Μ. Ζιώγας): Δογάνης, Κουνγκούλι, Καπουκράνης (60′ Μοβισιάν), Μπουρουτζής, Κατσακίδης, Χλωρίδης, Καλυμνιός, Αγγελακάκης, Καλομπρατσίδης (78′ Πεκιαρίδης), Τρανόπουλος (70′ Πολυχρονίδης), Τσιριγώτης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Καρασερίδης (70′ Μάζης), Μουχτάρης (60′ Ράλλης), Δούπας, Μαμρικισβίλι, Στεφανίδης Κ., Μακιτσιάν (90′ Μπουρμάς), Στεφανίδης Η. (80′ Γαλανός), Μπαρμπαγιάννης, Κωνσταντινίδης, Σταθάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ