LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα παιχνίδια Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου για την 2η αγωνιστική του ανατολικού Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της Γ’ Εθνικής με έμφαση στις δύο αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης και ιδίως φυσικά στο παραδοσιακό ντέρμπι Ασπίδας – ΓΑΣ που διεξάγεται μάλιστα νωρίτερα.

Ώρα 14:37 Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα και έχουμε ήδη το πρώτο Ελ Θράκικο της χρονιάς, στο «παλατάκι» του Ευμοίρου, όπου η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται στη πρώτη αναμέτρηση της αγωνιστικής τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 14:45 Από την άλλη αργότερα το απόγευμα, από την ίδια ανάρτηση, θα έχετε τη δυνατοτητα να παρακολουθήσετε και τον δεύτερο αγώνα του Λεύκιππου Ξάνθης στον φετινό μαραθώνιο, που υποδέχεται τον Αστέρα Σίνδου στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης».

Ώρα 14:52 Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξάνθης-ΓΑΣ Κομοτηνή, Ευκαρπία-ΜΕΝΤ, Λεύκιππος Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου,
Απόλλων Καλαμαριάς -Πολύγυρος, Μακάμπη-ΒΑΟ, Δέκα-Αίας Ευόσμου, Ζέφυρος 02-Ν. Μουδανιά.

Ώρα 14:56 Διαιτητές στο πρώτο «Ελ Θράκικο» της χρονιάς έχουν οριστεί οι Δημάδης και Μπακάλης από την Ανατολική Μακεδονία με κομισάριο τον Σαλικίδη.

Ωρα 15:03 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 15:10 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:16 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:22 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:28 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:31 Έχουμε το τζάμπολ στο κλειστό του Ευμοίρου!

Ώρα 15:32 Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη μνήμη του Μπάουμαν.

Ώρα 15:34 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:40 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:43 Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου το σκορ είναι στο 9-4 υπέρ της Ασπίδας.

Ώρα 15:48 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:54 Με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου η Ασπίδα Ξάνθης συνεχίζει να προηγείται και έχει αυξήσει λίγο περισσότερο τη διαφορά της από τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή 18-11.

Ώρα 16:01 Πολύ καλό σερί (7-0) για την Ασπίδα στα πρώτα τρία λεπτά της δεύτερης περιόδου, και πλέον προηγείται του ΓΑΣ Κομοτηνή με 25-11!

Ώρα 16:06 Αυξάνεται κι άλλο η διαφορά της Ασπίδας έναντι του ΓΑΣ Κομοτηνή, με την Ξανθιώτικη ομάδα να προηγείται στο 15′ πλέον με 31-13.

Ώρα 16:11 Μειώνει στο 17′ σε 37-21 ο ΓΑΣ Κομοτηνή που προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ώρα 16:25 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο «παλατάκι» του Ευμοίρου! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή 42-24!

Ωρα 16:28 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 16:32 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:35 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Εύμοιρο!

Ώρα 16:36 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:40 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:45 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:50 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:57 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο με το σκορ να είναι απόλυτα «στρογγυλό» και την Ασπίδα να παραμένει σε θέση οδηγού. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή 60-40!

Ώρα 17:01 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:07 Ο ΓΑΣ Κομοτηνή, αγωνίζεται στο σημερινό παιχνίδι με μια σημαντική απώλεια, αφού απουσιάζει λόγω πένθους ο Γιώργος Κουτσοβασίλης.

Ώρα 17:23 Ένα λεπτό πριν τη λήξη, η Ασπίδα Ξάνθης προηγείται με διαφορά ακριβώς 10 πόντων του ΓΑΣ Κομοτηνή, με το σκορ στο 76-66.

Ώρα 17:26 Τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ασπίδα και ΓΑΣ. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή 78-69!

Ώρα 17:33 Εχει ξεκινήσει και το παιχνίδι της Ευκαρπίας με την ΜΕΝΤ όπου έχουμε αρκετά υψηλό σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 27-26.

Ώρα 17:41 Θυμίζουμε ότι στις έξι το απόγευμα θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια Λεύκιπος Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου,
Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Πολυγύρου, Μακαμπή-ΒΑΟ, ΔΕΚΑ-Αίας Ευόσμου και Ζέφυρος-ΠΟ Νέων Μουδανιών.

Ώρα 17:50 Ημίχρονο στην Θεσσαονίκη στο ματς με την ΜΕΝΤ, παραμένει στον πόντο, 46-45 όπως βλέπουμε από το μπλογκ του Βασίλη Τσιότρα.

Ώρα 18:01 Τζάμπολ και στον αγώνα του Λεύκιππου Ξάνθης με τον Αστέρα Σίνδου στο «Φ. Αμοιρίδης» όπως και στα άλλα παιχνίδια.

Ωρα 18:08 Να σας θυμίζουμε για τελευταία φορά τος χορηγούς μας αρχής γενομένης με το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 18:13 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:17 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:22 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:28 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:34 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:40 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:48 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:52 Προβάδισμα 20 πόντων υπέρ του Λεύκιππου στο Αμοιρίδειο, δείχνει να έχει το κεφάλι στο παιχνίδι αλλά το θέμα είναι να αντέξει μέχρι τέλους και να μην έχουμε τα παρατράγουδα της περασμενης εβδομάδας. Νταμπλ σκορ μετα τα πρωτα δυο δεκάλεπτα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λεύκιπος Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου 40-20

Ωρα 19:13 Αυξάνει την διαφορά ο Λεύκιππος μετο τέλος της τρίτης περιόδου. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Λεύκιππος Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 54-23

Ωρα 19:22 Μένουν έξι λεπτα και 20 δευτερόλεπτα για το τέλος, έχει διαλύσει ο Λεύκιππος τον Αστέρα και προηγείται με 60-27 δηλαδή έχοντας πετύχει υπερδιπλάσιους πόντους.

Ωρα 19:26 Στο 62-30 το παιχνίδι και ενώ απομένουν ακριβώς τέσσερα λεπτά για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Ωρα 19:35 Κόρνα γραμματείας, τέλος του αγώνα στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης. Οριακά δεν έχουμε νταμπλ σκορ, επίδειξη δύναμης για τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: Λεύκιππος Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 70-37

Ώρα 20:00 Τα τελικά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΣ Ευκαρπίας-ΜΕΝΤ 78-80
Λεύκιππος Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου 70-37
Απόλλων Καλαμαριάς-Πολύγυρος 82-76
Μακαμπή-ΒΑΟ 75-74
Ασπίδα Ξάνθης-ΓΑΣ Κομοτηνή 78-69
ΔΕΚΑ-Αίας Ευόσμου 76-81
Ζέφυρος-Ν. Μουδανιά 84-45