Γ’ Εθνική: Πρώτη νίκη στο ΔΑΚ για τον βελτιωμένο ΠΑΟΚ Κοσμίου επί της ΑΕ Καλαμπακίου

 

Την βελτλιωση που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι επιβεβαίωσε στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά την ισοπαλία με τον Αλέξανδρο στο Κιλκίς επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Καλαμπακίου.

Αυτή η πρωτη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και η πρώτη μετά από 6 σχεδόν χρόνια στην κατηγορία, που έφτασε τους 4 βαθμούς και την επόμενη βδομάδα δοκιμάζεται στο Θρακιώτικο ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό που μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα χωρίς πόντο στο πρωταθλημα.

Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη προηγήθηκε και πάλι νωρίς στο σκόρ όπως και στον αγώνα με τον Αετό Ορφανού, μόνο που τώρα κράτησε το προβάδισμα και πήρε την νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 9′ όταν σε αντεπίθεση και σέντρα του Μαυράκη ο Κυριακόπουλος με πλασε νίκησε τον Κελετζή κανοντας το 1-0. Στο 20′ παραλίγο ο Στοΐνοβιτς με απ’ ευθείας κορνερ και λαθος του Κελετζή η μπαλα να πάει προς τα δίχτυα αλλα ο αμυντικός Θεοδοσιάδης έδιωξε πάνω στην γραμμή τον κίνδυνο, με τους Δραμινούς να απειλούν με δυο εκτελέσεις φαουλ που πέρασαν άουτ από τα δοκαρια του Δεληγιάννη.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι σε νέα αντεπίθεση ο Κυριακόπουλος απο σκορερ έγινε δημιουργός και έδωσε πάσα στον Φώτη Ξενάκη που πλάσαρε κανοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με φαουλ του Μαυράκη στο 51′ και λίγο αργότερα στο 60′ με σουτ του Λάζαρου Στοίνοβιτς που πέρασε μόλις άουτ, με το Καλαμπάκι να βλεπει τις ελπίδες του για κάτι καλό στο 70′ λόγω της απευθείας κόκκινης που είδε ο Κωνσταντινίδης για επικίνδυνο χτύπημα στον Στοΐνοβιτς.

Στο 65′ ωστόσο οι Δραμινοί ζήτησαν πέναλτι από τον Ξανθιώτη διαιτητη Τσοπουλίδη σε μαρκάρισμα του Πλασταρά στον Τζιναβάκη. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο φινάλε του αγώνα σε σουτ του Χατζητουλούση. Διαιτητές του αγώνα οι Ξανθιώτες Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ και Κηλικιώτης.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος (85′ Φιλιππίδης), Τριαντός, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Στοΐνοβιτς (75′ Τζατζανάς), Χατζητουλούσης, Μαυράκης, Κυριακόπουλος (62′ Ρουμπιές), Ξενάκης (87′ Ταχτσόγλου)
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Χατζηκυριάκου): Κελετζής, Θεοδοσιάδης, Ντόβας, Κλογκέρι, Τσερκέζος, Κυσσίδης (57′ Κωνσταντινίδης), Παυλίδης, Βασιλειάδης, Στάικος (57′ Τζιβανάκης), Μαυροβασίλης (80′ Μίτρ), Καλαϊτζίδης (80′ Ράντος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ