Γ’ Εθνική: Ένα Θρακιώτικο ντέρμπι και δυο γειτονικά Ξάνθης-Χρυσούπολης για την 4η αγωνιστική (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα 4η αγωνιστική με ένα Θρακιώτικο ντέρμπι, και δυο μάχες Ξάνθης και Χρυσούπολης  περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ξεκινάμε βαθμολογικά από το Θρακιώτικο ντέρμπι όπου ο δεύτερος Ορφέας Ξάνθης (7 βαθμοί) υποδέχεται τον άποντο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Ορφέας θέλει το πρωτο τρίποντο στην έδρα του, μετα τα δυο διπλά εκτός έδρας σε Οφρύνιο και Καλαμπάκι με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

O ισόβαθμος του Ορφέα, Άρης Αβάτου (7 βαθμοί), όπου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Πέρνης (1 βαθμό) θέλει την νίκη ώστε πιθανότατα να περάσει στην  κορυφή εάν ο πρωτοπόρος Πανσερραικός σκοντάψει στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Καβαλα. Η ομάδα της Ξάνθης  του Γιώργου Μαραντά δεν έχει σημαντικά προβλήματα πλην του Λαζαρίδη, ενώ και η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά έχει προσθαφαιρέσεις αλλά και αρκετούς Ξανθιώτες στο ρόστερ της και θέλει την πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει τρίτη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή και θέλουν να μην τριτώσει το κακό και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό ή βαθμούς στο πρωτάθλημα αφού είναι η μοναδική άποντη στον 1ο ομιλο της Γ’ Εθνικής.  Οι Εβρίτες δεν αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα ενώ επιστρέφει και ο Μάκης Τσαπάνης.

Η Ασπίδα Ξάνθης (3 βαθμοί) μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες με τους πρωτοπόρους Αρη Αβάτου και Πανσερραικό υποδέχεται μια ακόμη δυνατη ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης (5 βαθμοί) του Ξανθιώτη κοουτς Κυριάκου Κετσιεμενίδη. Οι Ξανθιώτες θα έχουν αρκετές απουσίες μετά τον αγώνα με τον Πανσερραικό, ωστόσο και νέο πρόσωπο τον πρώην πορτιέρο της Ξάνθης Μάνο Δεμένικο.

Τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (1 βαθμό) υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ισόβαθμη ΑΕ Καλαμπακίου Δράμας με στόχο το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική, Κυριακή 21/10, Ώρα 16:00)

Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου
Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Έβρου), Δημητριάδης, Δανδανίδης (ΕΠΣ Θράκης)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Α.Ε. Καλαμπακίου
Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (ΕΠΣ Ξάνθης)

Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης
Πουλικίδης, Ραβικάλης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Στόλης, Γκιόσης (ΕΠΣ Θράκης), Αναστασιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

Καβάλα – Πανσερραϊκός
Μαλούτας, Παρασίου, Παπαδάκης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου
Δραγούσης (ΕΠΣ Κιλκίς), Κουβαλάκης, Τσακίρης (ΕΠΣ Δράμας)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς
Τεβεκέλης, Φράγιος, Τυριακίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ