Football League: Τεχνικός διευθυντής στην Δόξα Δράμας αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης

Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Λαδάκης, που κρέμασε το καλοκαίρι τα παπούτσια του στον Νέστο Χρυσούπολης αλλά δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των Μαυραετών.

Ο Καβαλιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε πριν δυο χρόνια για ένα εξάμηνο στοη Δόξα όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική, δέχθηκε την σχετική πρόταση από τον Νίκο Ιωσηφίδη ώστε να απαλλαγεί και από αυτά τα καθήκοντα.

Ιωσηφίδης και Λαδάκης είχαν συνεργαστεί και στον Πανθρακικό. Η συμφωνία έκλεισε μετά τη λευκή ισοπαλία στο απογευματινό φιλικό της Δόξας Δράμας με τον Ηρακλή, παρουσία και του προπονητή της ομάδας Στάικου Βεργέτη.

Σύμφωνα με την Arena, ο Γιάννης Μπύρος αναζητούσε εδώ και εβδομάδες νέο γενικό αρχηγό, ενώ και πέρυσι η Δόξα είχε κάνει πρόταση στον Λαδάκη για παρόμοιο πόστο.

Ο 36χρονος Λαδάκης σταμάτησε το ποδόσφαιρο πέρυσι στο Νέστο και ασχολήθηκε κυρίως με ακαδημίες, έχοντας αναλάβει από το καλοκαίρι ως τεχνικός διευθυντής και τον Βύρωνα Καβάλας.

Στην πλούσια καριέρα του υπήρξε για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος και αρχηγός του Πανθρακικού και πιο πριν του Αστέρα Τρίπολης ενώ ακόμα έχει φορές την φανέλα της Καβάλας, του Αγροτικού Αστέρα και των Ηλτεξ Λύκων.