Volley League ή αλλιώς… «Έβρο League»!!! Οι 22+5 Εβρίτες των 10 ομάδων του πρωταθλήματος

Δέκα οι ομάδες του πρωταθλήματος της Volley League μετά την αποχώρηση και του Ηρακλή Χαλκίδας, αλλά με διπλή θρακιώτικη παρουσία και ιδιαίτερα έντονη την Εβρίτικη, αφού άλλωστε ο Έβρος αποκαλείται και Μέκκα του Βόλεϊ στην Ελλάδα.

Αν κάνει κανείς μια αναζήτηση θα διαπιστώσει ότι οι Εβρίτες παίκτες που έχουμε αρκούν για να συμπληρώσουν όχι μία αλλά τρεις πλήρεις ομάδες. Προσθέστε ότι έχουμε και πέντε προπονητές, τρεις επικεφαλής και δύο βοηθούς, οπότε αντιλαμβάνεστε τον τίτλο.

Την παρατήρηση έκανε ο γνωστός φίλαθλος Γαβριήλ Καραγεωργιάδης και τους απαρίθμησε. Πέντε Εβρίτες διαθέτει στο ρόστερ του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και επτά η ΑΕ Κομοτηνής.

Σε αυτούς προσθέστε ωστόσο και τους Ανδρεάδη, Κουμεντάκη, Δαρίδη και Τσέλιο στον Ολυμπιακό, τους Τζούριτς και Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟΚ, τον Γκαρά στην ΑΕΚ, τον Πεντίδη στον Παναθηναϊκό και τα αδέρφια Μούχλια στον Ηρακλή.

Στους προπονητές δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Κώστα Δεληκώστα του Παμβοχαϊκού, φυσικά τον Σάκη Μουστακίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολής και τον Ηλία Κρεούζη της ΑΕ Κομοτηνής αλλά και τους βοηθούς των δύο τελευταίων Γιώργο Παπάζογλου και Δημήτρη Τσουλκανάκη. Σύνολο 5 οι προπονητές και 22 οι παίκτες.

Αναλυτικά η λίστα με τους 22 παίκτες, όπως την συγκέντρωσε ο Γαβριήλ, έχει ως εξής:

Δ.ΓΚΑΡΑΣ (ΑΕΚ)
ΑΡ.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Κ.ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Α.ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Γ.ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Χ.ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Σ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΔΗΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Τ.ΔΑΛΔΑΒΕΡΕΝΗΣ (ΑΕ ΚΟΜ.)
Γ.ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.)
Κ.ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΟΥΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.)
Δ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.)
Α.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.)
Χ.ΧΡΗΣΤΟΗΛΙΑΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.)
Δ.ΜΟΥΧΛΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
Β.ΜΟΥΧΛΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
Π.ΤΣΕΛΙΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Ρ.ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Α.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Θ.ΔΑΡΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΠΑΟΚ)
Δ.ΤΖΟΥΡΙΤΣ (ΠΑΟΚ)
Γ.ΠΕΝΤΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)