ΕΠΣ Ξάνθης: Εκατοντάδες παιδιά «σκόραραν για το Χαμόγελο» στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων (+photos)

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανξανθιώτικο Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», στο πλαίσιο ενημέρωσης των μαθητών για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το αθλητικό κέντρο του Α.Ο. ΠΑΕ Ξάνθης και ο αύλειος χώρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Le Chalet, στα Πηγάδια, το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου 2018, πλημμύρισε με παιδιά ποδοσφαιρικών ομάδων Δημοτικών Σχολείων και Αθλητικών Ακαδημιών από ολόκληρο τον νομό Ξάνθης αλλά και τους όμορους νομούς, που διαγωνίστηκαν σε αγώνες ποδοσφαίρου για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ταυτόχρονα με τους αθλητικούς αγώνες που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ξάνθης με την βοήθεια φυσικά και της ΠΑΕ, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. Παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ρομποτικό ποδόσφαιρο από τον Εκπαιδευτικό Σύλλογο Ξάνθης Robospecialists και τα ρομποτικά παιχνίδια φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ενημερώθηκαν για την πρόληψη πυρκαγιών στον διαδραστικό πυροσβεστικό στίβο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, πληροφορήθηκαν για την ασφαλή οδήγηση δίτροχων από τη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Πολυμήχανοι Ξάνθης και ενθουσιάστηκαν με την εναέρια διαπέραση με flying fox του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Το γιορτινό τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη και την ουσιαστική συμμετοχή των τοπικών φορέων, συλλόγων, υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων και φυσικά την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης. Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησε το xanthi-news:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here