Volley League: Εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κανονικά εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volley League η ΑΕ Κομοτηνής και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένης της ΑΕΚ της Αθήνας για την οποία υπήρχε ένα θέμα, καθώς παραιτήθηκε από την σχετική αίτησή του να μην χορηγηθεί πιστοποιητικό ο αθλητής Γιάννης Κυριακίδης.

Το μόνο ΤΑΑ που δεν εξασφάλισε το πιστοποιητικό είναι αυτό του Ηρακλή Χαλκίδας, που είχε παραδώσει άδειο φάκελο αλλά είχε στείλει από την περασμένη εβδομάδα και αίτημα αποχώρησης από το πρωτάθλημα και αναστολής όλων των τμημάτων πετοσφαίρισης που έχει.

Αναλυτικά, τα 10 ΤΑΑ για τα οποία χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19 είναι τα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο.Φοίνικας, Α.Ο.Π.Κ ηφισιάς, Ηρακλής Πετοσφαίριση, Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ε.Κ. και Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής. Δεν χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλή Χαλκίδας.