Τέσσερα νέα γήπεδα μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι τις εκλογές εξήγγειλε ο Λαμπάκης

Οι εκλογές πλησιάζουν και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης εξήγγειλε όχι ένα, όχι δύο αλλά συνολικά τέσσερα διαφορετικά γήπεδα που θα δημιουργηθούν τους αμέσως προσεχείς μήνες στην Αλεξανδρούπολη.

Τα πρώτα δύο αφορούν το τένις και θα δημιουργηθούν στον χώρο του Παλαιού Κολυμβητηρίου, δίπλα στα υφιστάμενα τέσσερα που διαχειρίζεται ο Όμιλος Αντισφαίρισης.

Μιλώντας στην Δέλτα Τηλεόραση για το γήπεδο αντισφαίρισης στο Κέντρο Ενότητας που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη, σχολίασε: «Είναι ένα μικρό έργο που προστίθεται στα τέσσερα υφιστάμενα αλλά και στα άλλα δυο τπου θα δημιουργηθούν τους αμέσως επόμενους μήνες στον χώρο του παλιού κολυμβητηρίου».

Όπως σχολίασε ο Λαμπάκης, «τα συνολικά επτά γήπεδα τένις δίνουν επιπρόσθετη αξία σε επίπεδο άθλησης και σε συνδυασμό με όσα γίνονται και θα γίνουν με τη μεταφορά του Φώητης Κοσμάς και του περιβάλλοντα χώρου γύρο από το γήπεδο, δείχνουν πώς σχεδιάζουμε την Αλεξανδρούπολη του μέλλοντος».

Πιο πριν ωστόσο, αναφερόμενος στο ΚΕΓΕ ουσιαστικά εξήγγειλε άλλα δύο γήπεδα, ένα για μπάσκετ και ένα για βόλεϊ, που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο στης σχολικής εγκατάστασης.

«Ειναι ένα έργο που άρχισε το 2011 και υλοποιείται τους τελευταίους μήνες, προϋπολογισμού 9,5 εκατομμυρίων με Λύκειο και Γυμνάσιο, με 450 άτομα δυναμική. Ήδη φτάσαμε στον πρώτο όροφο, σε λίγο πάμε και στον δεύτερο», σχολίασε ο Λαμπάκης και πρόσθεσε:

«Η ολοκλήρωσή του με τον αύλειο χώρο και τους αγωνιστικούς χώρους μπάσκετ και βόλεϊ θα γίνει σε 7 μήνες, οπότε θα παραδώσουμε το έργο».

Δεδομένου ότι οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Μαΐου, γίνεται αντιληπτό ότι ο Λαμπάκης ουσιαστικά εξήγγειλε τέσσερα νέα γήπεδα μέχρι τότε: δύο που θα αφορούν το τένις και δύο στο ΚΕΓΕ που θα αφορούν το μπάσκετ και το βόλεϊ.