Παραδίδεται προς χρήση στους δημότες Αλεξανδρούπολης το πέμπτο γήπεδο τένις της πόλης

Παραδίδεται την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στους δημότες της Αλεξανδρούπολης, το νέο γήπεδο αντισφαίρισης στο Κέντρο Νεότητας. Η νέα αυτή αθλητική εγκατάσταση έρχεται να καλύψει κατά κύριο λόγο τις ανάγκες του κοινού και να δώσει λύση στο πρόβλημα με τις λίστες αναμονής, μιας και το ενδιαφέρον τα τελευταία έτη για το τένις στην Αλεξανδρούπολη είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δύναται να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες αθλητικών διοργανώσεων καθώς η ύπαρξη πέμπτου γηπέδου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων. Υπενθυμίζεται οτι για τον λογο αυτόν έχει αποφασιστεί και το υπο κατεδάφιση παλιό κλειστό κολυμβητήριο να μετατραπεί σε γήπεδα τένις.

Το νέο γήπεδο είναι κατασκευασμένο με ειδικό ελαστομερές υλικό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών, αφού σε όλο το χώρο του Κέντρου Νεότητας έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά τύπου LED. Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η άμεση ανακατασκευή του παρακείμενου γηπέδου μπάσκετ, όπως και αυτού που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
– να προμηθεύονται τα κλειδιά από τους φύλακες του Δημοτικού Σταδίου «Φ. Κοσμάς» ή από τα γραφεία του Ομίλου Αντισφαίρισης
– να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας
– να φέρουν την ανάλογη αθλητική περιβολή και υποδήματα
– να μη φέρουν εντός της εγκατάστασης οχήματα (ποδήλατα, καρότσια κτλ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here