12 μετάλλια από τους αθλητές του Πρόμαχου Ορεστιάδας στο Διεθνές Όπεν της Φιλιπούπολης

Το περασμένο Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο σύλλογος ταεκβοντό Πρόμαχος Ορεστιάδας συμμετείχε στο Διεθνές Πρωτάθλημα PLOVDIV OPEN 2018 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας με 16 αθλητές και αθλήτριες της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας.

Στόχος της συμμετοχής σ’ αυτήν την πρώτη επίσημη διοργάνωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν ήταν να δούνε και να εντοπίσουνε τα κενά των αθλητών τους οι δύο προπονητές και να δουλέψουνε επάνω σε αυτά με σκοπό την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών.

Ωστόσο η επιστροφή στην Ορεστιάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφου συνολικά τα μετάλλια ήταν 12: τρία χρυσά, δύο ασημένια και 7 χάλκινα.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι Γιάννης Παρασκευούδης, Θεόδωρος – Μαρίνος Καζαντζής και Αθανάσιος Σμαραΐδος.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους η Μαρίνα – Μαρία Αλεξιάδου και ο Γιώργος Κοτζαμάνης.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Χρήστος Μεταξάς, Γιώργος Πολύμερος, Παναγιώτης Τεμελούδης, Τατιάνα Φερίδου, Γιάννης Δαρδαμάνης, Γιώργος Βαϊζελούδης και Βασιλική Καραγιάννη.

Με τις παραπάνω διακρίσεις των αθλητών το TAEKWONDO PROMACHOS CLUB ORESTIADA κατάφερε να βγει συνολικά 3ος κυπελλούχος σύλλογος στην Κατηγορία Παίδων σε όλη την διοργάνωση.

«Το Δ.Σ. τα Μέλη και οι δύο Προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους και ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες στο εξωτερικό, οι οποίοι απέδειξαν οτι έχουν ενα λαμπρό μέλλον μπροστά τους !!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.