Volley League: Ορίστηκε κανονικά το Ηρακλής Χαλκίδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης το προσεχές Σάββατο!!! To πλήρες πρόγραμμα…

Μπορεί να είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Ηρακλής Χαλκίδας αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Volley League, ωστόσο η διοργανώτρια ΕΣΑΠ με ανακοίνωση πριν λίγο, από την οποία προκύπτει ότι προφανώς δεν πέρασε η πρόταση για νέα κλήρωση, γνωστοποίησε το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Σε αυτό περιλαμβάνεται κανονικά η αναμέτρηση Ηρακλής Χαλκίδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τις 19:00 το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου. Την ίδια μέρα και ώρα η ΑΕ Κομοτηνής θα υποδεχθεί στο κλειστό του 3ου Λυκείου τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα ξεκινά από την 2η αγωνιστική, αφού η 1η αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου. Βέβαια το πιθανότερο είναι ο Εθνικός να κάνει μαζί με την ΑΕΚ ρεπό, αλλά μέχρι νεωτέρας για την ΕΣΑΠ ισχύει ότι πρέπει να ταξιδέψει στην Χαλκίδα.

Έτσι κι αλλιώς, όπως έχει γραφτεί πάντως, ήδη από την Παρασκευή έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΣΑΠ έγγραφο του Ηρακλή Χαλκίδας με το οποίο αποσύρεται από το πρωτάθλημα, ενώ αντίστοιχο χαρτί έχει σταλεί και στην αντίστοιχη ΕΣΠΕΘΡ για να αναπτυξιακά του τμήματα. Ωστόσο επισήμως η ΕΣΑΠ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.

Αντιθέτως, φτάσαμε πριν λίγο στην ανακοίνωση του προγράμματος της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19. Υπενθυμίζεται πως η 1η αγωνιστική αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2018 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 θα υπάρξουν οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή όλων των ΤΑΑ στο νέο πρωτάθλημα:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 17.00 (ΕΡΤ): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Γ.Τριαντάφυλλος, Βραχάτι 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

3ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ

Κανήθου 19.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανελληνίου 17.30 (ΕΡΤ) (Ειδικής Διαχείρισης): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ρεπό η ΑΕΚ