Γ’ Εθνική: «Βράζουν» στην Καβάλα με τον θρακιώτη διαιτητή του ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου

 

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από τους Καβαλιώτες για τον διαιτητή Τζουμαλάκη που διηύθυνε την αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, ο οποίος μπορεί να ανήκει στην ΕΠΣ Σερρών όπου κατοικεί πλέον, ωστόσο έλκει την καταγωγή του από την Ροδόπη και ξεκίνησε από την ΕΠΣ Θράκης.

Στο παιχνίδι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με την Καβάλα να μένει πλέον αρκετά πίσω από την κούρσα του τίτλου, την στιγμή που την προσεχή αγωνιστική παίζει έναν ακόμα τελικό με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και γνωρίζει ότι ειδικά αν ηττηθεί, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, δύσκολα θα προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Τα μέσα ενημέρωσης της Καβάλας στέκονται ιδιαίτερα στην διαιτησία Τζουμαλάκη υποστηρίζοντας ότι αδίκησε τον ΑΟΚ τόσο στην φάση της αποβολής του Γεμιστού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο όσο και στην φάση του 44′ όταν, όπως υποστηρίζουν, δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μίλλερ μετά από προσπάθεια και σουτ του Γιατσβίνοβιτς.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης. Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στα σφυρίγματα του διαιτητή και πρωτίστως στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Γεμιστός.

«Η αποβολή στο 40′ μας άλλαξε τα σχέδια, μια αποβολή που είναι άδικη. Μπορεί να μην είναι πέναλτι αλλά σίγουρα δεν είναι και κάρτα. Ηταν πολύ τραβηγμένη απόφαση. Για άλλο ένα παιχνίδι μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε. Δίκαιο αποτέλεσμα που έτσι όπως ήρθε, μας δυναμώνει και μας δίνει αυτοπεποίθηση», ήταν το προσεγμένο σχόλιο του Παύλου Δερμιτζάκη.