Γ’ Εθνική: Σε αναζήτηση τερματοφύλακα η Ασπίδα Ξάνθης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χατζηγεωργίου

 

Ο τραυματισμός του Μάριου Χατζηγεωργίου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα μείνει σε ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα ενώ αναμένεται να μπορεί να επιστρέψει στην δράση με το νέο έτος) οδηγεί τους ανθρώπους της Ασπίδας Ξάνθης στην αναζήτηση λύσης κάτω από τα δοκάρια.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και επειδή είναι αδιανόητο να μείνει μόνο με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Κασαμπαλή, ήδη ο Χρήστος Σαμαράς από το βράδυ κιόλας της Κυριακής, κατά την διάρκεια της επιστροφής από τις Σέρρες, εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμα γκολκίπερ.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί εύκολα και από τη μια στιγμή στην άλλη, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και μόνο κάποιος ελεύθερος μπορεί να αποκτηθεί και υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Ωστόσο οι άνθρωποι της Ασπίδας έχουν κάνει τις κινήσεις τους και ώστε ενδεχομένως και μέσα στις επόμενες ώρες να επέλθει η συμφωνία και να τρέξει το θέμα του δελτίου του. Η φωτογραφία προέρχεται από το serresgoal.