Αίτηση για να λάβει μέρος στο Power of Love έκανε ο πρόεδρος ιστορικής ομάδας της Θράκης!!!

Υποψηφιότητα για να λάβει μέρος στο γνωστό ριάλιτι σχέσεων του Σκάι κατέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτειχου Πασχάλης Σωτηρούδης, ο οποίος ήταν από τα μέλη και του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου και ανέλαβε την θέση αυτή έπειτα από την αποχώρηση του Νίκου Τσουλκανάκη το καλοκαίρι.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό την έγκριση της αίτησης που υπέβαλλε στην παραγωγή του παιχνιδιού, ωστόσο όπως σχολιάζει το evros-news που πρώτο ανακάλυψε και ανέδειξε το θέμα, «σίγουρα είναι δύσκολο πολύ να επιλεγεί ως ένας απ’ τους 6 συμμετέχοντες, γιατί οι αιτήσεις όπως φαίνεται και απ’ τον αριθμό, είναι πάνω από 8.000».

«Το σίγουρο είναι πως αν γίνει το… θαύμα και ο Πασχάλης μπει στο Power of Love, θα σαρώσει στις… κοπέλες που συμμετέχουν, αφού δεν είναι μόνο όμορφο παλικάρι, αλλά και… Εβρίτης», προσθέτει το evros-news, υπενθυμίζοντας ότι στο συγκεκριμένο ριάλιτι «6 άντρες και ισάριθμες γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι, γκόμενο ή γκόμενα που λέμε και στα χωριά μας».

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου και ξεκίνησε πέρυσι αλλά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αρνητικές και θετικές, τα 12 αγόρια και κορίτσια φιλοξενούνται σε ένα σπίτι, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Με το κοινό πάντως που διαθέτει ο ιδιαίτερα δημοφιλής όχι μόνο στο Διδυμότειχο Πασχάλης Σωτηρούδης, σίγουρο είναι ότι εφόσον επιλεγεί για να λάβει μέρος, θα προχωρήσει αρκετά μακριά στο παιχνίδι (και θα αποκτήσουμε στα καλά καθούμενα και νέες τηλεοπτικές συνήθειες…).

https://www.evros-news.gr/wp-content/uploads/2018/10/44062865_760371830971084_2740375772651847680_n.jpg