ΕΠΣ Θράκης: Επεισοδιακό ντέρμπι με πολλά παράπονα στον Ίασμο ανάμεσα σε Μέγα και 8 Πανθρακικό

Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ροδόπης βρίσκονταν το Σαββατο στον Ίασμο και στο “Απόστολος Σουλιώτης” οπου στο ντερμπι της αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχθηκε τον Πανθρακικό με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπη 2-1 και τον βελτιωμενο Πανθρακικό να αποχωρεί με πολλά παράπονα για την διαιτησία του Καραγιάννη.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Ίασμος μπήκε πιο δυνατά με τον Πανθρακικό ωστόσο στην πρώτη του ευκαιρία να σκοραρει στο 9′  ο νεαρός Χατζηιωαννίδης έπειτα από σέντρα του Γρίβα με ωραίο σουτ νίκησε τον Ντίντα Μπαϊράμ Ισμαήλ κανοντας το 0-1. Ο Ίασμος αιφνιδιάστηκε κόντρα στον ψυχωμένο Πανθρακικό και απείλησε πρώτη φορά στο 19  όταν το δυνατο σουτ του νεαρού Καλογρανάς πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πουλακίδα. Στο 22′ τραυματίστηκε ο Βολιώτης Τσιανακας με τον ο Μπαχαρίδη να περνά τον Ντεμιρτσίδη στην θέση του. Στο επόμενο λεπτό είχαμε πολλλές διαμαρτυριες αφού ο Μέγας ισοφαρισε με εκπληκτικη προσπάθεια του Ρομπέρ που ελευθερώθηκε πλάγια στην μεγάλη περιοχή και έβγαλε σέντρα πάρε βάλε στον κοντόσωμο Παγώνη που πήδηξε εντυπωσιακά και νικησε τους ψηλότερους αντιπάλους του. Ωστόσο λίγο δευτερόλεπτα νωρίτερα προηγηθηκε φαουλ του Ρομπέρ  στον Ηλ. Ξενοδοχίδη,  με τον Γάλλο να συνεχίζει πάρα το τακλιν φάουλ που δεχτηκε με την σειρά του και να έχουμε το γκολ.
Καπου εκεί το ματς χάθηκε για τον διαιτητη Καραγιάννη, έγινε σκληρότερο με αποκορύφωμα το αμφισβητούμενο φάουλ που έδωσε στο 63′ υπέρ του Ιασμου στα όρια της μεγάλης περιοχής με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Τελικα το καλοχτυπημένο απ’ ευθείας φάουλ του Γιαννακιτσίδη κατεληξε στην γωνιά του Πουλακίδα που δεν μπόρεσε να κρατήσει το 1-1 με τον σκορερ να πανηγυρίζει εντονα το 2-1 και τους φίλους του Πανθρακικού να του πετούν αντικείμενα. Λίγο αργοτερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντεμιρτσίδη για άθελο αλλά ωστόσο πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Ηλ. Ξενοδοχίδη που στο 69′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φαουλ στοκέντρο του γηπέδου ξεσηκώνοντας τον πάγκο του Πανθρακικού. Ο Πανθρακικος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κανει κατι παραπάνω με εξαίρεση ενα καλο συνδυασμό αλλά ο Γρίβας που ελευθερώθηκε ωραία αντι να πασάρει στον αμαρκαριστο Χατζηιωαννίδη εστειλε την μπάλα αουτ. Δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης του Δημήτρη Μπακιρτζή μέσα από την σελίδα του Περισκοπίου. 
Μάλιστα ο Πανθρακικός που βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή παραπαίοντας βαθμολογικά (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα και την διαιτησία του Καραγιάννη (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (22′ Ντεμιρτσίδης), Γιαννακιτσίδης, Καλογρανάς, Παγώνης, Δραγανίδης, Ρομπέρ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Πουλακίδας, Ηλ. Ξενοδοχίδης, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Βελή Χακάν, Θωμάς (87′ Ξενάκης), Γιάζος, Γ. Ξενοδοχίδης Γ. (65′ Μουρατίδης), Γρίβας, Χατζηιωαννίδης (86′ Παύλου).