ΕΠΣ Έβρου: Στην κορυφή o Άρδας Καστανέων που επικράτησε της μαχητικής αλλα με παράπονα ΑΕΚ Εβρου

 

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρδας Καστανεών που επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ Έβρου και μαζι με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου βρίσκονται στην κορυφή κάνοντας το δυο στα δύο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά και στην πρώτη αγωνιστική είχε επιβληθεί με 1-3 στο Σουφλί. Το 1-0 πέτυχε στο 28′ ο Καστρινός με έξοχο φάουλ ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 65′ διπλασίασε τα γκολ του αφού ευστόχησε στο πέναλτι που έκανε νωρίτερα ο Αρτέμης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Από θέση τετ α τετ ο Παγωνίδης στο 80′ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφεραν να κανουν οι φιλοξενούμενοι ήταν, αν και με παίκτη λιγότερο, να μειώσουν σε 3-1 στο 90′ με τον Σεργκέι Αγγελακάκη (φώτο), ωστόσο είχαν πολλά παραπονα από την διαιτησία.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν το θετικότατο ντεμπούτο του 14χρονου Γκαργκαβούζη με τους πράσινους του Άρδα που πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό, αλλά και το γεγονός ότι η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 30 λεπτά λόγω απουσίας του γιατρού του αγώνα.

Η ΑΕΚ Έβρου έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία Στρατούδη, που ξεκινούν από την έναρξη του ματς μετά από τόσο μεγάλη αναμονή και φτάνουν στα σφυρίγματά του, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες.

Στην επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ Έβρου φιλοξενεί τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης ενώ ο Άρδας Καστανεών δοκιμάζεται στην έδρα του Σοφικού απέναντι στον Ορφέα.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Μυλωνάς Παναγιώτης): Ντινούδης Σωτ., Ντινούδης Κ., Καλογερόπουλος, Χαρισιάδης, Πετράς, Καστρινός, Αλμπανίδης (65′ Ναζίρης), Χατζηαγοραστού (73′ Καπετανίδης), Κασπαρίδης (78′ Γκαγκαβούζης), Τσιρούδης (80′ Τσότζορας), Παγωνίδης.

ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ (Ζιώγας Μενέλαος): Δογάνης, Γκιαουρίδης (46′ Καλομπρατσίδης), Μπουρουτζής, Χλωρίδης (63′ Τρανόπουλος), Καπουκράνης, Τσιριγώτης (80′ Ταλιάκας), Κουγκούλι, Κωνσταντινίδης, Καλυμνιός, Αγγελακάκης, Πεκιαρίδης (71′ Πολυχρονίδης).