ΕΠΣ Έβρου: Σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άρδα στις Καστανιές

Επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης Αρδας Καστανεων – ΑΕΚ Έβρου Β. Στρατούδη κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα με ανακοίνωση – ανάρτησή της, το βράδυ της Δευτέρας.

Η ΑΕΚ Έβρου αφήνει ευθείες αιχμές κατά της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου αναφέροντας ότι θα προβεί σε «περαιτέρω ενέργειες σε περίπτωση που συνεχίσει να παίζεται το ίδιο έργο, τόσο ενδογηπεδικά (βλ. διαιτησίες) όσο και εξωγηπεδικά (βλ. αυστηρά πρόστιμα)».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου έχει ως εξής:

Η Α.Ε.Κ Έβρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία του κ. Στρατούδη Β. στον αγώνα με τον Άρδα Καστανεών(εξαιρετική η παρουσία των δύο βοηθών). Σ’ ένα ματς ,που κανένα παράπονο δεν υπάρχει απ’ τη γηπεδούχο ομάδα η οποία κέρδισε δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Σύλλογος μας μόνο κομπάρσος δεν πρέπει να θεωρείται στα τοπικά πρωταθλήματα και δυστυχώς παρατηρούμε ότι η ίδια η παρουσία ΤΗΣ ενοχλεί. Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με επιμονή και υπομονή ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο διατηρώντας πάντα την επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες σε περίπτωση που συνεχίσει να παίζεται το ίδιο έργο, τόσο ενδογηπεδικά (βλ. διαιτησίες) όσο και εξωγηπεδικά (βλ. αυστηρά πρόστιμα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here