ΕΠΣ Έβρου: Πρώτη φετινή νίκη του ανεβασμένου Ορέστη Ορεστιάδας επί του Ορφέα Σοφικού

Ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας τον Ορφέα Σοφικού και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μετουσίωσε την καθολική υπεροχή του σε γκολ με τον Δαρβούδη στο 53΄και σφράγισε την νίκη στο 66΄με τον Ιντζέ!

Συγκεκριμένα, στο 53′ και στην πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ όταν ο Ιντζές έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Δαρβούδης έπιασε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Συριτούδης απέκρουσε με τα πόδια αλλά η άμυνά του δεν έδιωξε και ο έμπειρος επιθετικός του Ορέστη να ξαναπήρε την μπάλα και με νέο σουτ αυτή την φορά ψηλά νίκησε τον πορτιέρε του Ορφέα.

Στο 66′ είχαμε πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας για τον Ορέστη με την μπάλα να πηγαίνει στον Αβογιάν αυτός να κάνει την σέντρα από αριστερά με τον Ιντζέ στο πρώτο δοκάρι να πλασάρει με το αριστερό εύστοχα και να διαμορφώνει το 2-0. Μέχρι το τέλος του ματς, είχαμε άλλες δυο σημαντικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Συγκεκριμένα στο 80′ δύο ευκαιρίες σε ένα λεπτό έχασε ο Βλάχος. Στην πρώτη στο τετατετ ο Συριτούδης του αποκρούει το σουτ που επιχείρησε από δεξιά και στην δεύτερη μετά από έξυπνη κάθετη του Νάκου ο νεαρός επιθετικός του Ορέστη δεν κατάφερε να βρει εστία από ευνοϊκή θέση στέλνοντας στην μπάλα μόλις άουτ δεξιά από στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστία του Ορφέα. Στο 89′ ο Μπαλάκης μέσα στην μεγάλη περιοχή από αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Γαλλής μπλόκαρε με διπλή επέμβαση!

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα μπορείτε να το δείτε λεπτό προς λεπτό στο radioevros, το οποίο σχολιάζει ότι MVP για τον Ορέστη ήταν ο Ιντζές και ότι η προσέλευση ήταν αρκετά μεγαλύτερη του προσδοκώμενου (περίπου 250 άτομα) ειδικά για έναν αγώνα που δεν τον έλεγες ντέρμπι από την αρχή! Εύκολο απόγευμα για τον Σιδηρόπουλο που διηύθυνε το παιχνίδι και για τους βοηθούς του Βασιλόπουλο και Κωστακιώτη!

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Σάκης Ζησίδης): Γαλλής, Κοτζά, Ατματζίδης, Τσολακίδης, Δερνεκξής, Πετρόπουλος Σ, Αβογιάν (90′ Πετρόπουλος Χ.), Δαρβούδης (75΄Μοσινιάν), Βλάχος (88΄Θεμελής), Νάκου, Ιντζές (80′ Μίλης)
ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Γιώργος Χατζηπαναγιώτου): Συριτούδης, Κασκανέτας (20΄Βαΐτσης), Νεστορούδης (81′ Ιωαννίδης), Μπάτζιος, Τερτσούδης, Σταματόπουλος, Καρασμανάκης, Δοϊτσίδης, Τσατσαρώνης (70′ Σταθογαμβρός), Μπαλάκης, Κιτσικούδης.