ΕΠΣ Έβρου: «Χ»ωρίς νικητή αλλά με 4 τέρματα το ντέρμπι του Ιπποκράτη με τον Έβρο Σουφλίου και πολλά παράπονα των γιατρών

 

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Ιπποκράτη με τον Έβρο Σουφλίου και τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 8′ είχαμε το αυτογκόλ από τον Ηλία Στεφανίδη βάζοντας μπροστά στο σκορ με 0-1 τον Έβρο Σουφλίου. Στο 44′ ήταν η σειρά του Σουφλίου να κάνει το λάθος και να σημειώνει αυτογκόλ ο Μπετζέκας και φέρνει το ματς στο 1-1. Οι παίκτες του Τσιομλεκίδη έκαναν την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1 στο 48′ με το Μακιτσιάν. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι χωρίς να παραδώσουν τα όπλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Γιαννόπουλο στο 86′ που ήταν και το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους, ωστοσο να έχουν παραπονα απο την διαιτησία και μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ιπποκράτης δοκιμάζεται απέναντι στην ΑΕΚ Έβρου ενώ ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενεί την ΑΕ Διδυμοτείχου που αυτήν την αγωνιστική έκανε το ρεπό της.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Τσιομλεκίδης Βασίλης): Γιαννόπουλος, Στεφανίδης Ηλ. (80′ Μπουρμάς), Μουχτάρης, Δούπας, Μπαρμαγιάννης, Άχπα, Ράλλης (75′ Γαλανός), Μαμρικισβίλι, Κατσαμάγκας (66′ Μάζης), Μακιτσιάν, Στεφανίδης Κ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης Πασχάλης): Σοφοτάσιος, Μπάμνιος (c), Πετκίδης, Μπετζέκας, Θάνος, Κουτσούλας, Μιχούδης, Κρικελάς (55′ Λαζίδης, 90′ Τσιομπανούδης Ι.), Τσομπανούδης, Πρεπούδης (80′ Παπαναστασίου), Γιαννόπουλος.