Δημόσια συγνώμη από τον Κακουλίδη για τις καταγγελίες του για … παράνομο επόπτη απαιτεί η ΕΠΣ Θράκης

 

Την δική της θέση εξέφρεσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης στις καταγγελίες του προπονητή του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων Μιχάλη Κακουλίδη περί παράνομης συμμετοχής σε αγωνες του διαιτητή Γιάννη Δελή, στην αναμέτρηση που δεν ολοκληρώθηκε μετην Δόξα Σώστη.

Η ανακολινωση της ΕΠΣ Θράκης:  H Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης σχετικά με τα γραφόμενα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη «ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΣ ΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ…Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ- 45 προπονήσεις σε 60 μέρες και έρχεται κάποιος ΝΤΕΛΛΗΣ χωρίς σήμα διαιτητή και σου τινάζει τον αγώνα από ασχετοσύνη και ανεπάρκεια» , για τον α βοηθό του αγώνα ΣΠΑΡΑΚΟΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ κ. Ντελή Ιωάννη

Η επιτροπή διαιτησίας θέλοντας να προφυλάξει τον θεσμικό της ρόλο ,την αξιοπρέπεια της αλλά και τον διαιτητή κ. Ντελή Ιωάννη, βεβαιώνει ότι ο εν λόγω διαιτητής ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από την σχολή διαιτησίας υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο την περίοδο 2015-16 έχει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εντός 48 ωρών από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη με γραπτή του επιστολή στα Μ.Μ.Ε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη , σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι για την τιμή και την υπόληψη τόσο την δική μας όσο και του διαιτητή μας να προσφύγουμε νομικά.
Υ.Γ. κ. Μιχάλη Κακουλίδη με ψέματα και λάσπη το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργήσετε εντυπώσεις για μερικές ώρες. Σας αφήνουμε στην κρίση του αθλητικού κόσμου του Νομού μας