LIVE λεπτό προς λεπτό οι αγώνες στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους Κυριακάτικους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα τρία σημερινά παιχνίδια της δεύτερης ημέρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στο ντέρμπι της Δραγάνας ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης θελει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα επί του Έβρου Σουφλίου που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον δυνατό και πρωτοπόρο Άρδα Καστανεων.

Στην Παλαγία να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει η Ενωση Άνθειας Αρίστεινου επί του γηπεδούχου Ποντιακού που κανει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Τέλος τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα ψάχνουν στο Νεοχώρι ο γηπεδούχος και νεοφώτιστος ΑΟ Νεοχωρίου  και η κυπελλούχος Θράκη Φερών.

Το Σάββατο είχαμε Ορέστης Ορεστιάδας – Ορφέας Σοφικού 2-0 και Αρδας Καστανεών – ΑΕΚ Έβρου 3-1. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις τρεις σημερινές αναμετρήσεις στις 16:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 16:00)

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-2 (45′ Μπετζέκας αυτογκόλ – 8′ Στεφανίδης αυτογκόλ, 80′ Γιαννόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ενωση Άνθειας Αρίστεινου 0-1 (38′ Πεχλιβανίδης) ΤΕΛΙΚΟ

ΑΟ Νεοχωρίου – Θράκη Φερών 0-3 (21′ Μαυρομάτης, 53′ Αντωνιάδης, 85′ Μπακιρτζόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ