LIVE η Γ’ Εθνική: Άρης Αβάτου – Καβάλα, Νέστος – Εθνικός Αλεξ., Καλαμπάκι – Ορφέας, Κιλκίς – Κόσμιο και Πανσερραϊκός – Ασπίδα

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τον Α’ Όμιλο, όπου μετέχουν και οι ομάδες της Θράκης οι οποίες είναι πλην του Άρη Αβάτου αγωνίζονται εκτός έδρας.

Ωρα 14:40 Πριν πουμε οτιδήποτε άλλο να θυμίζουμε ότι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξης: Άρης Αβάτου – Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης, Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης, Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου και Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης

Ωρα 14:45  Ουσιαστικά σήμερα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι που μοιάζει με τελικό, αν και είμαστε ακόμα στην αρχη του πρωταθλήματος, για Άβατο και Καβάλα.

Ωρα 14:47  Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά έχει το απόλυτο με δυο νίκες και εφόσον τις τριπλασιάσει θα βάλει για τα καλά πλώρη για μια από τις πρώτες θέσεις και την διεκδίκηση της ανόδου στην Football League.

Ωρα 14:49  Η Καβάλα ήδη μετρά μια βαθμολογική απώλεια, αποτελεί μαζί με τον Πανσερραϊκό τα μεγάλα φαβορί του ομίλου και αντιμετωπίζει την αναμέτρηση ως τελικό, καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνει 5 πόντους μακριά από την κορυφή.

Ωρα 14:51  Μάλιστα οι Καβαλιώτες έχουν οργανώσει και εκδρομή για το γήπεδο του ΑΟΞ και έχουν βάλει δωρεάν λεωφορεία για τη μεταφορά των φιλάθλων τους.

Ωρα 14:55  Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αρη Αβάτου και Καβάλα είναι το μοναδικό που διεξάγεται στην Θράκη για την 3η αγωνιστική, καθώς οι άλλες τέσσερις ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας.

Ωρα 14:59  Στην Χρυσούπολη ο Νέστος του Κυριάκου Κετσιεμενίδη φιλοξενεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που μετά από δυο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές ευελπιστεί στους πρώτους του βαθμούς.

Ωρα 15:02  Χωρίς βαθμό είναι και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που πραγματοποιεί το πιο μακρινό ταξίδι της χρονιάς, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Κιλκίς τον τοπικό Αλέξανδρο.

Ωρα 15:05  Στην Δράμα η ΑΕ Καλαμπακίου φιλοξενεί τον Ορφέα Ξάνθης σε μια ακόμα από τις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστική.

Ωρα 15:09  Τέλος η Ασπίδα Ξάνθης έχει εξορισμού δύσκολο έργο καθώς βρίσκεται στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Ωρα 15:14  Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ωρα 15:20 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:30 Μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων ξεκινούμε ενημέρωση συνθέσεων από τα γήπεδα, αρχής γενομένης από το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ωρα 15:34  Ο Γιώργος Μαραντάς ξεκινά το παιχνίδι για τον Αρη Αβάτου με τους Αμουτζάκη, Κούτρα, Ψεμματά, Μίλερ, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Σιχλιμοίρη, Δόντσο, Κοτόπουλο, Σαρηγιαννίδη και Λαζαρίδη.

Ωρα 15:37  Για τον ΑΟ Καβάλας ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκινά με τους Δήμιζα, Ζερη, Λυμπεράκη, Κασμερίδη, Τουμανίδη, Γαβριηλίδη, Παπαδόπουλο, Ψάλτη, Γεμιστό, Γιατσίνοβιτς και Βαλαβανόπουλο.

Ωρα 15:41  Στις Σέρρες έχουμε το ματς του Πανσερραϊκού με την Ασπίδα Ξάνθης και η Ασπίδα ξεκινά με τους Χατζηγεωργίου, Σαμαρά, Κοντογιαννίδη, Νικολούδη, Θεοφυλάκη, Χριστοφορίδη, Σαββόγλου, Ζώτο, Κατσή, Παπαδόπουλο και Μπαργκάν.

Ωρα 15:44  Ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός ξεκινά με τους Γιαννακίδη, Βάρδα, Αποστολόπουλο, Κατρικέα, Κούτλα, Μπουφλη, Πέτρου, Βλαχόπουλο, Παπαβασιλείου, Ζιώγα και Ομπόσου.

Ωρα 15:48  Στην Χρυσούπολη οι Φλώρος και Παπαράδης ξεκινούν το ματς για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους Αρβανίτη, Δορουγιδένη, Λυμπέρη, Λίτσιο, Πεταλωτή, Πατσιώρα, Μαλτέζο, Τσαχιρίδη, Γκαϊδατζή, Δεδελούδη και Καρακασίδη.

Ωρα 15:51  Για τον Νέστο Χρυσούπολης οι έντεκα που επέλεξε ο Κετσιεμενίδης είναι οι Αθανασίου, Μαϊντάνος, Αρέτας, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Καθάριος, Τζαμπέγια Φ., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουκτσίδης, Ευθυμιάδης.

Ωρα 15:54  Στο Καλαμπακι έχουμε για τον Ορφέα  Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή την 11αδα: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χιντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης.

Ωρα 15:58 Τέλος στο Κιλκίς στο ματς με τον Αλέξανδρο το Κοσμιο του Σάββα Αϊβάζη ξεκινα με τους Δεληγιάννη, Τριάντο, Τζατζανά, Τάτσιο, Δημοσθένους, Λεβεντέλη, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούση, Ρουμπιέ, Φανιάδη, και Μαυράκη.

Ώρα 16:02 Έναρξη αγώνων

Ώρα 16:05 Στις Σέρρες αναγκαστική αλλαγή για την Ασπίδα Ξάνθης, αφού ο Χατζηγεωργίου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Λευτερη Κασαμπαλή.

Ώρα 16:10 Χωρίς τερμα στο πρωτο δεκάλεπτο

Ώρα 16:12 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Ο Εθνικός στην πρώτη του καλή προσπαθεια σοκαρει τους γηπεδούχους με τον δεδελούδη να μην αστοχεί από την καλή πάσα του Μαλτέζου στο 11′. Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ώρα 16:19 Γκολ στο Καλαμπάκι για τον Ορφέα Ξάνθης! Ανοιγει το σκορ ο Ορφεας στο 15′ με τον Ξαντινίδη που παει για το 2/2 εκτος Ξανθης. ΑΕ Καλαμπακίου- Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ώρα 16:21 Γκολ στις Σερρες για τον Πανσερραικό! Ανοιγουν το σκορ οι Σερραιοι στο 18′ με πασα του Παπαβασιλειου στον Γκανεζο Ογκοσου. Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 1-0

Ώρα 16:23 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Ο Εθνικός δεν μπορεσε να κρατησει το πλεονεκτημα για μεγαλο διαστημα αφού στο 19’ο Φώτης Τζαμπέγια εκμεταλλευτηκε αδρανεια της αμυνας. Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 16:25 Στο γήπεδο του ΑΟΞ στο πρώτο 20λεπτο η Καβάλα πατά κάπως καλύτερα, είχε και τη μοναδική φάση με ένα φάουλ νωρίτερα που πέρασε αανεκμετάλλευτο. Περίπου 1500 φίλοι και των δυο ομάδων στο γήπεδο, ενώ ήδη ο διαιτητής έχει δείξει δυο κίτρινες κάρτες, αμφότερες σε παίκτες των γηπεδούχων, σε Μίλλερ και Λαζαρίδη.

Ώρα 16:32 Γκολ στις Σερρες για τον Πανσερραικό! Οι Σερραιοι καθαρίζουν το ματς με τον Πέτρου που σκοραρει και παλι κοντρα σε Θρακιωτικη ομαδα. Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 2-0

Ώρα 16:33 Περίπου στο ημίωρο έχουμε

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 2-0

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ώρα 16:35 Στο Κιλκίς το Κοσμιο αμύνεται σωστά με το μηδεν να παραμενει.

Ώρα 16:40 Στην Ξάνθη καλή ευκαιρία με τον Ζερη στο 34′ για την Καβάλα, που νωρίτερα ζήτησε πεναλτι σε χερι του Μίλλερ.

Ώρα 16:42 Γκολ στο Καλαμπάκι για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Ορφεας ξαναχτυπα που δειχνει να καθαριζει τον αγώνα. Σκορερ στο 40′ με πεναλτι και πάλι ο Ξαντινίδης. ΑΕ Καλαμπακίου- Ορφέας Ξάνθης 0-2

Ώρα 16:44 Στην Ξάνθη στο 40′ ο Σερραιος Τζουμαλακης αποβαλλει για  θέατρο μεσα στην περιοχή στον Γεμιστο. Εντονες διαμαρτυρίες για τους Καβαλιωτες. Παραμενει το μηδεν.

Ώρα 16:45 Γκολ στις Σερρες για τον Πανσερραικό! Οι Σερραιοι σκοραρουν με την ληξη του ημιχρόνου στο 45′ ο Παπαβασιλειου. Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 3-0

Ώρα 16:47 Στις Σερρες δοκαρι ο Πανσερραικος. ατυχια εκτος των αλλων αφού εχουμε 2 αναγκαστικες ακομα αλλαγες για την Ασπιδα που εχασε εκτος του Χατζηγεωργιου, τον σαμαρά στο 27′ και με την λήξη του α’ μερους  τον Κοντογιαννίδη.

Ώρα 16:50 Λήξη ημιχρονου στο Κιλκις. Ισοπαλια. Ημιχρονο Αλέξανδρος Κιλκίς-ΠΑΟΚ Κοσμίου  0-0

Ώρα 16:52 Λήξη ημιχρονου στο Καλαμπάκι. Πολύ καλο σκορ για τον Ορφεα που αυτη την στιγμή βρίσκεται δευτερος στην βαθμολογια. Ημιχρονο ΑΕ Καλαμπακίου-Ορφέας Ξάνθης 0-2

Ώρα 16:53 Λήξη ημιχρονου στην Ξανθη. Ισοπαλο το ντερμπι. Ημιχρονο Άρης Αβάτου-Καβάλα 0-0

Ώρα 16:54 Λήξη ημιχρόνου στις Σέρρες. Το παιχνίδι έχει κριθεί. με τον νεαρο ΣτεφανοΠέτρο να σκοραρει σε τριτο σερι αγωνα και φτανοντας τα 4 τερματα συνολικα. Ημίχρονο Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 3-0

Ώρα 16:55 Λήξη στην Χρυσούπολη. Ο Εθνικός κρατα το 1-1 με τον Νεστο να ειανι καλύτερος. Ημίχρονο Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 17:00  Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:05 Ημίχρονα

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 0-2

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 3-0

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 1-0

‘Ωρα 17:10 Έναρξη β’ μέρους

Ώρα 17:11 Γκολ στις Σερρες για την Ασπίδα! Οι Ξανθιωτες παρα τις ατυχιες μετα τους τραυματισμούς μπήκε καλα στο γηπεδο και μειωσε στο 47 το σκορ με τον νεαρό με τον Θεοφυλάκη. Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 3-1

Ώρα 17:12 Μπήκε δυνατα ο Νέστος έχει ενα καλο σουτ με τον Τζαμπέγια

Ώρα 17:15 Πιεζει ο Πανσερραικος που έχασε δυο ευκαιρίες με τον Ουγκουσου και Παπαβασιλειου μετα το γκολ.

Ώρα 17:20 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Ο Καθαριος σκοραρει για τον Νεστο στο 58′. Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Ώρα 17:25 Γκολ στο Καλαμπάκι για την ΑΕΚ! Σκορερ στο 60′ ο Σαββίδης. ΑΕ Καλαμπακίου-Ορφεας Ξάνθης 1-2

Ώρα 17:26 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Ο Εθνικός δεν μπορεσε να κρατησει και με νεα αδρανεια της αμυνας ο Μελισσοπουλος στο 64′ καθαριζει το σκορ. Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

Ώρα 17:28 Στο Κιλκίς οι γηπεδούχοι πιέζουν να ανοιξουν το σκορ. Κρατα η νεανικη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ώρα 17:30 Περίπου  στο 70′

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 3-1

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 1-0

Ώρα 17:32 Γκολ στις Σερρες για τον Πανσερραικό! Οι Σερραιοι σκοραρουν για τεταρτη φορα με σκορερ τον Παπαβασιλειου. Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Ώρα 17:37 Στην Ξανθη η Καβάλα στέκεται καλά αν και αγωνιζεται με δεκα παίκτες. Μέτριος ο αγώνας.

‘Ωρα 17:39 Στο Καλαμπάκι οι γηπεδούχοι πιέζουν για την ισοφάριση που έχεουν μια καλη φαση με τον Παυλίδη. 

Ώρα 17:40 Στο Κιλκίς παραμένει το μηδεν με το Κόσμιο να απειλεί κεφαλιά του Χατζητολούση.

Ώρα 17:42 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Ο Εθνικός δεχεται με τον Περσίδη στο 82′ νεο τερμα που καταρρευσε στο β’ μερος. Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-1

Ώρα 17:44 Στο Κιλκις δοκαρι για τους γηπεδούχους

Ώρα 17:46 Στην Ξάνθη πολύ μεγάλη φαση για τον Αρη Αβατου με τον Δόντσο αλλα δεν μπορεσε να ανοιξει το σκορ στο 80′

Ώρα 17:47 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Ο Εθνικός μειώνει με τον Γκαιδατζή στο 88′ . Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2

Ώρα 17:50 Λίγο πριν το τέλος

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 1-0

Ώρα 17:50 Λήξη αγώνα στις Σέρρες. Ο Πανσερραικος πήρε ανετη νικη και είναι μονος στην κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Ώρα 17:51 Λήξη αγώνα στο Καλαμπάκι. Νεα εκτός έδρας νίκη για τον Ορφεα που αυτη την στιγμή βρίσκεται δευτερος στην βαθμολογια. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕ Καλαμπακίου-Ορφέας Ξάνθης 1-2

Ώρα 17:55 Λήξη αγώνα στην Χρυσούπολη. Ο Εθνικός δεν μπορεσε να κρατησει το γρηγορα προβαδισμα του στο σκορ και εμεινε χωρις βαθμο. Τελικό αποτέλεσμα Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2

Ώρα 17:57 Λήξη αγώνα στο Κιλκις. Ισοπαλια και πρωτος βαθμός στο πρωταθλημα για το Κοσμιο. Τελικό αποτέλεσμα Αλέξανδρος Κιλκίς-ΠΑΟΚ Κοσμίου  0-0

Ώρα 18:02 Λήξη αγώνα στην Ξανθη. Ισοπαλια στο ντερμπι οπου είχαμε νευρα στο τέλος και 5 λεπτά καθυστερήσεις. Τελικο αποτλελεσμα Άρης Αβάτου-Καβάλα 0-0

Ώρα 18:10 Δείτε την βαθμολογία της Γ’ εθνικής με ενα ΚΛΙΚ ΕΔΩ