Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα για τις ομάδες της Θράκης (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το πρώτο τζάμπολ για τις ομάδες τις 3 ομάδες της Θράκης θα έχουμε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  με εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή και εκτός έδρας παιχνίδια για Ασπίδα και Λεύκιππο Ξάνθης.

Οι ομάδες της Θράκης δεν συγκαταλέγονται στα φαβορί της κατηγορίας αλλά κυρίως ο ΓΑΣ και η Ασπίδα Ξάνθης ειναι ομάδες που έχεουν τίτλους στην συγκεκριμενη κατηγορία και κανένας δεν μπορεί να τους υποτιμησει. Από την άλλη ο πρωτάρης στην κατηγορία Λέυκιππος Ξανθης με ρόστερ αρκετά ενισχυμένο και ενθουσιώδες θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την κατηγορία και να κοιτάξει κατόπιν για κάτι καλύτερο.

Στην πρεμιέρα τους  ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα υποδεχθεί την ιστορική και νεοφώτιστη Μακαμπή που πήρε πριν 10 μέρες την θέση της ΧΑΝΘ, ενώ οι δύο ομάδες της Ξάνθης, έχουν δύσκολες αποστολές, αφού η Ασπίδα θα αντιμετωπίσει τον Αιαντα Ευόσμου και ο  Λεύκιππος τον Πολύγυρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιερας που ξεκινούν στις 6: ΜΕΝΤ-Ζέφυρος, Αστέρας Σίνδου-Ευκαρπία, Πολύγυρος-Λεύκιππος Ξάνθης, ΒΑΟ-Απόλλων Καλαμαριάς, ΓΑΣ Κομοτηνής-Μακαμπή, Αίας Ευόσμου-Ασπίδα Ξάνθης, Νέα Μουδανιά-ΔΕΚΑ.

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ  ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΌ ΤΟ THRAKISPORTS