Γ’ Εθνική: Όσκαρ ατυχίας με 4 αναγκαστικές αλλαγές και 4 εύκολα γκολ για την Ασπίδα στις Σέρρες

Όταν οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσιζαν πέρυσι να δώσουν την δυνατότητα 4 αλλαγών στην Γ’ Εθνική, κανείς ίσως δεν περίμενε ότι θα έφτανε η ώρα να διεξαχθεί αγώνας όπου κάποια ομάδα θα υποχρεωνόταν να κάνει 4 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Αυτό το ρεκόρ κατέχει από το απόγευμα η Ασπίδα Ξάνθης που είδε μάλιστα στο πρώτο κιόλας ημίχρονο τρεις παίκτες της όχι απλά να βγαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά να καταλήγουν και στο… νοσοκομείο. Ο λόγος για τους Χατζηγεωργίου, Σαμαρά και Κοντογιαννίδη (αναλυτικό σχετικό ρεπορτάζ για τις διαγνώσεις και τις εκτιμήσεις των γιατρών σε προγενέστερο ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ). Σα να μην έφτανε αυτό, στο 65′ αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Μπαργκάν, οδηγώντας στην απόλυτη απόγνωση τον προπονητή της Ασπίδας Χρήστο Σαμαρά.

Ετσι κι αλλιώς, υπήρχε φαβορί πριν την έναρξη αλλά με αυτά τα δεδομένα, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Ο Πανσερραϊκός ήταν μια κλάση ανώτερος, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τους τραυματισμούς και η Ασπίδα αποσυντονίστηκε και δέχθηκε μάλλον φτηνά γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Ομπόσου στο 17’, ενώ στο 28’ ο Πέτρου πέτυχε το 2-0 και παράλληλα το τέταρτο προσωπικό του τέρμα σε τρεις αγωνιστικές. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παπαβασιλείου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 67′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οπως σχολιάζει το serresgoal, από όπου και η φωτογραφία, ο Σάκης Αναστασιάδης είδε να υπάρχει πολυφωνία για την ομάδα του στην επίθεση, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο βαρύ για την Ασπίδα αλλά για καλή της τύχη υπήρξαν τρία σουτ από τους Πέτρου, Ομπόσου και Παπαδόπουλο που σταμάτησαν στα δοκάρια. Πλέον ο Πανσερραϊκός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη ενώ η Ασπίδα Ξάνθης θα υποδεχθεί σε εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες τον Νέστο Χρυσούπολης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Πούφλης (70’ Σαρέγκος), Πέτρου (75’ Παπαδόπουλος), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος (65’ Βαρδακώστας), Ομπόσου (77’ Μπομπότας)
ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου (4’ λ.τ. Κασάμπαλης), Σαμαράς (27’ λ.τ. Νταμπανλής), Κοντογιαννίδης (46’ λ.τ. Παντεζίδης), Νικολούδης, Χριστοφορίδης, Θεοφυλάκης, Σαββόγλου, Ζώτος, Κατσής, Παπαδόπουλος, Μπαργκάν (65’ λ.τ. Μαλαδένης)