ΕΠΣ Θράκης: Σφοδρή επίθεση του Πανθρακικού στην Επιτροπή Διαιτησίας για… «μαθουσάλες» και «ανίκανους»

 

Ανακοίνωση 350 λέξεων με την οποία διαμαρτύρεται εντονότατα για την διαιτησία του αγώνα του με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Πανθρακικός, κάνοντας λόγο για ανικανότητα και προχωρώντας σε σφοδρή επίθεση στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Κάνει λόγο για αδιάφορη τακτική της Επιτροπης Διαιτησιας και παντος υπευθύνου στο θέμα των διαιτητών, «με μαθουσάλες παρατηρητές και βροντερη απουσια έμπειρων και καταρτισμένων διαιτητών», ενώ επίσης καταγγέλει «άστοχους ορισμούς, αδιάφορους παρατηρητές και ανεκπαίδευτους διαιτητές» που «πάνε το ποδόσφαιρο της Κομοτηνής πίσω».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας, ΑΔΙΚΩΣ, στο γηπεδο του Ιάσμου με 2-1 από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.
✔️Σε ένα ματς που μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία η ομάδα προηγήθηκε με σεντερφορισια προβολή του Χατζηιωαννιδη μετά από εξαιρετική σέντρα του Γρίβα. Ο Παγώνης ισοφάρισε μετά από σέντρα του Ρομπερ. Ενώ την ανατροπή έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γιαννακιτσιδης.
✔️Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάσμου για την προσπάθεια και τη νίκη.
❌ Μεγάλη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του κ. Καράγιαννη, ο οποίος δυστυχως δεν είχε δόλο αλλά ανικανότητα.
❌ 1. Στη φαση του πρώτου γκολ του Ιασμου ο Ρομπερ ανακτά τη μπαλα με καταφανέστατο φάουλ στον Ξενοδοχιδη Ηλ., από το οποίο ο αθλητης αποκόμισε και ένα σκισμένο παπούτσι
2. Το φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ιασμου, είναι εφεύρεση του κ. Καράγιαννη αλλά ακόμα και να δεχτούμε ότι πρόκειται για παράβαση, αυτή συμβαίνει μέσα στην περιοχή μας και όχι έξω από αυτή. Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ανικανότητα και σαφή προσπάθεια να μοιραστουν σφυρίγματα.
3. Εξάντλησε βεβαίως την αυστηρότητα του με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη σε μαρκάρισμα του Ηλ. Ξενοδοχιδη στο κέντρο του γηπέδου.
❌ Τα παραπάνω έχουν σκοπό να απαντήσουν σε αυτούς που διατυμπανίζουν ότι ο Πανθρακικος παίρνει σφυρίγματα. Ο Πανθρακικος έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με παιδιά από την πόλη, επιχειρηματίες, φοιτητές και επαγγελματίες, παιδιά που αγαπούσαν την ομάδα και την αγαπάνε ακόμα να φτάσει σε ένα επίπεδο ενός νοικοκυρεμένου και υγιούς σωματείου. Άτομα που κοροϊδεύουν την προσπάθεια δε μας αφορούν.
Την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τη Δόξα Σώστη, χειροκροτήσαμε τους αντιπαλους μας, που μας κέρδισαν δίκαια και χωρις διαιτητικες παρεμβασεις.
❌Είναι χαρακτηριστική η αδιάφορη τακτική της Επιτροπης Διαιτησιας και παντος υπευθύνου, στο θέμα των διαιτητών, με μαθουσάλες παρατηρητές και βροντερη απουσια έμπειρων και καταρτισμένων διαιτητών. Άστοχοι ορισμοί, αδιάφοροι παρατηρητές και ανεκπαίδευτοι διαιτητές πάνε το ποδόσφαιρο της Κομοτηνης πίσω.
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
⚽️ Η ανακοίνωση δεν αφορά σε καμία περίπτωση την ομάδα και τους αθλητές του Ιασμου, οι οποίοι πιθανώς να δέχτηκαν και άσχημες συμπεριφορές από οπαδούς και μελη της ομάδας, από δικαιολογημένη αγανάκτηση και Γι’αυτο εκ μέρους τους ζητάμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
⚽️ Η εμφάνιση των παιχτών θύμισε αυτή των φιλικών… Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here