Super League: Πάτησε κορυφή παρά την ισοπαλία με τη Λαμία η Κ17 της Ξάνθης

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, η Ξάνθη υποδέχθηκε στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι στο α ‘μέρος είχαν δοκάρι με το φάουλ του Γκαρνέτα και καλές στιγμές με τους Νιαζήφογλου, Μπαζοΐδη, Κοτόπουλο, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με φάουλ του Νικολόπουλου στο 41’.

Στο 55′ ο Μανίσογλου με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης (φωτο απο την Ξάνθη Sport).

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είχαν ευκαιρίες με τους Τσιπούρα στο 64′ και Τσιτσεκίδη στο 67′ αλλά κυρίως το χαμένο πέναλτι του Κοτόπουλου (απέκρουσε ο τερματοφύλακας), για να πάρουν τη νίκη.

Αν και δεν τα κατάφεραν, η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (85′ Χασάνογλου), Μπαζοΐδης (46′ Μολώνης), Δημητριάδης (46′ Τσιπούρας), Γκαρνέτας, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (85′ Ασήμογλου).