ΕΠΣ Θράκης: Κόκκινες, ξύλο και απόφαση για οριστική διακοπή από τον διαιτητή στο Σπάρτακος-Σώστης

 

Αρνητικά φαινόμενα δυστυχώς παρατηρήθηκαν στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης αφού ο διαιτητής Χοσύκογλου της αναμέτρησης ανάμεσα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και την Δόξα Σώστη υποχρεώθηκε να διακόψει την αναμέτρηση, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος των γηπεδούχων.

Αφορμή για τα έκτροπα που σημειώθηκαν προς το τέλος του αγώνα, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε σασπένς και πέντε τέρματα, ήταν δυο κόκκινες κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή μετά από υπόδειξη του βοηθού Ντελή, αμφότερες σε βάρος της ομάδας του Μιχάλη Κακουλίδη, στους Κόγια και Χρήστο Κακουλίδη, οδηγώντας σε εντάσεις την στιγμή που παίζοντας οι καθυστερήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα από τον πάγκο των γηπεδούχων μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς ωστόσο να σφυρίξει λήξη. Ακόμα φύλλο αγώνα δεν έχει συνταχθεί αλλά φαίνεται πως είναι δεδομένη η απόφαση του διαιτητή για οριστική διακοπή. Ο διαιτητής Χούσκογλου υπενθυμίζεται ότι είναι έμπειρος διαιτητής με παραστάσεις, ως επόπτης, σε αγώνες της Super League.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ είναι αρχειου, από περσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι την στιγμή της διακοπής η Δόξα Σώστη προηγούνταν με 2-3. Προηγήθηκε με τον Στρυγκώνη στο 20′, ισοφάρισε ο Κούγιος στο 24′, πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι στο 37′ με τον Καραχρυσάφη, ωστόσο ο Καραπατσιάς ισοφάρισε λιγο πριν βγει το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Κελεσίδης στο 50′ έκανε το 2-3 σε ένα ματς που έμελλε να μην τελειώσει ποτέ. Προφανώς την απόφαση για την τύχη του αγώνα θα την πάρει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης.