ΕΠΣ Έβρου: Οι 25 ομάδες που μπαίνουν την Παρασκευή στην κληρωτίδα της β’ φάσης του Κυπέλλου

Το πρωί της Παρασκευής (12/10, Ωρα 11:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου στην Αλεξανδρούπολη η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Συνολικά στην κληρωτίδα θα μπουν 25 ομάδες και θα χωριστούν σε δυο ομίλους, τον Βόρειο και τον Νότιο, με στόχο μετά από συνεχόμενα νοκ άουτ παιχνίδια να προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Ως όριο διαχωρισμού του βορρά με τον νότο έχει τεθεί το Σουφλί, με τον Έβρο Σουφλίου να εντάσσεται στις ομάδες του Βορείου Ομίλου.

Οι ομάδες, που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του θεσμού από τους 12 ομίλους είναι οι: ΑΟ Ποντιακός, ΑΟ Καππαδοκών, ΑΟ Μάκρης, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, ΑΕΚ Έβρου, ΑΟ Θράκης, ΑΟ Μαΐστρου, ΑΟ Αριστείνου, Ατρόμητος Άβαντα, Ένωση Άνθειας Αριστείνου, Θράκη Φερών, ΑΣ Πέπλου, Έβρος Σουφλίου, Πυρσός Σιδηρούς, ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Δόξας, Ατρόμητος Ασπρονερίου, Ορφέας Σοφικού, Ορέστης Ορεστιάδας, Ακρίτας Νέας Βύσσας, ΑΟ Νεοχωρίου, Θύελλα Κυπρίνου, Άρδας Καστανεών και Ακρίτας Ορμενίου.

Σε αυτές τις 24 ομάδες θα πρέπει φυσικά να προσθέσουμε και τον περσινό πρωταθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είχε εξαιρεθεί από την α’ φάση του Κυπέλλου, αυτή των ομίλων. Ετσι πλέον με 25 ομάδες περιμένουμε την κλήρωση. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει: «Ανακοινώνεται από την ΕΠΣ Έβρου ότι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 11.00 ώρα στα γραφεία της ΕΠΣ θα γίνει η κλήρωση της Β’ φάσης του θεσμού του Κυπέλλου “Σιγρέκης” που διοργανώνει η ΕΠΣ».