Ξεκίνησαν ενάμισι μήνα πριν τη διεξαγωγή του οι εγγραφές για τον 5ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης

Αν και υπάρχει ακόμα ενάμισης μήνας για την διεξαγωγή του, ξεκίνησαν οι οι εγγραφές για τον 5ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα, ενώ υπάρχει και δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών ακόμα και την ημέρα του αγώνα, αλλά τουλάχιστον ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα.

Ωστόσο, για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής μπλούζας.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμού τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

Κόστος Συμμετοχής:
Για τον Ημιμαραθώνιο: 8€ (βασικό πακέτο) και 12€ (πλήρες πακέτο)
Για τον Αγώνα Πόλης των 5χλμ.: 5€ (βασικό πακέτο) και 8€ (πλήρες πακέτο)

Σε αυτό περιλαμβάνονται:
Αριθμός συμμετοχής του αθλητή
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο
Αναμνηστικό μπλουζάκι
Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)
Παροχή νερού, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα

Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:
α. Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος της τράπεζας Πειραιώς
β. Μέσω του συστήματος πληρωμών PayPal.

«Κάνε την εγγραφή σου, μην διστάσεις να συμμετέχεις στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού», αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης.