Θρακιώτικη εταιρεία διαφημίζεται στη φανέλα της ΑΕΛ, χωρίς χορηγό ακόμα η φανέλα της Ξάνθης!!!

Μπορεί στην αναμέτρηση των Πηγαδίων το βράδυ της Δευτέρας να κυριάρχησαν άλλα πράγματα, αλλά δύο 24ωρα μετά τον αγώνα και καθώς πλέον πέφτουν τα ντεσιμπέλ της έντασης, το ThrakiSportS αναδεικνύει ένα άλλο γεγονός που σε προσεκτικούς αναγνώστες μας δεν πέρασε απαρατήρητο.

Την ώρα που η ομάδα της Ξάνθης εξακολουθεί να μην έχει κεντρικό χορηγό στην διαφήμισή της, κάτι που ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οφείλεται εν μέρει και σε δική της ευθύνη η όχι, αυτό που έκανε εντύπωση είναι ο κεντρικός χορηγός που διαφημίζει στην φανέλα της η ιστορική ομάδα της Λάρισας.

«Θράκης Γεύσεις». Μια εταιρεία αλλαντικών που όπως αντιλαμβάνεται κανείς και από το όνομά της, είναι θρακιώτικη. Για την ακρίβεια Εβρίτικη, με έδρα στην Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Μπορεί να έχει εξαγορασθεί από το 1998 από τον όμιλο Υφαντή, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί αυτόνομη εταιρεία με έδρα στην Θράκη.

Τίθεται λοιπόν αυτονόητα το ερώτημα: η συγκεκριμένη θρακιώτικη εταιρεία δεν μπορούσε τα χρήματα που έδωσε για να διαφημιστεί στην φανέλα της Λάρισας του Κούγια να τα έδινε για να διαφημιστεί στην θρακιώτικη ομάδα της Ξάνθης; Ή εναλλακτικά στις άλλες ομάδες του ποδοσφαίρου και των άλλων αθλημάτων, που διαφημίζουν την Θράκη εκτός της Θράκης μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here