Super League: Το πηγαδάκι στα Πηγάδια ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Στέργιο Γιαλάογλου

Παρέα με τον γνωστό δικηγόρο της Ξάνθης Στέργιο Γιαλάογλου και μπροστά από τον πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου, στην εξέδρα των επισήμων στα Πηγάδια, παρακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος του τον αγώνα ανάμεσα στον ΑΟΞ και την ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος των φιλοξενούμενων Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί στο τέλος του αγώνα να ήταν εκτός εαυτού με την διαιτησία, κατά την διάρκειά του πάντως ήταν αρκετά ψύχραιμος και είχε τη νηφαλιότητα να συζητήσει με τον ξανθιώτη δικηγόρο διάφορα θέματα, σχετιζόμενα με το επάγγελμά τους αλλά και το ποδόσφαιρο, όπως ο ίδιος ο Γιαλάογλου αποκαλύπτει στο ThrakiSportS.

«Η κουβέντα μας κινήθηκε γύρω από τα επαγγελματικά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον στον δικηγορικό κλάδο αλλά και για την μεγάλη του αγαπη, το ποδόσφαιρο. Πόσο τον γεμίζει, πόσο τον ενθουσιάζει και πόσο πολύ αγαπά την ομάδα του, την ΑΕΛ. Και φυσικά σχολιάζαμε και το παιχνίδι που παρακολουθούσαμε», αναφέρει ο Στέργιος Γιαλάογλου.

Το καλό για τον ξανθιώτη δικηγόρο είναι ότι όσο κάθονταν μαζί, ο Αλέξης Κούγιας ήταν σχετικά ήρεμος. Ως γνωστόν, πριν λήξει το ημίχρονο έσπευσε στα αποδυτήρια και βγήκε από εκεί μέσω skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να συνομιλήσει με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών.

«Από πριν το πέναλτι είχε φύγει και έτσι τον έχασα και δεν τον είδα μετά. Είναι τρελαμένος με την ομάδα του και το ποδόσφαιρο», σχολιάσει ο Στέργιος Γιαλάογλου τονίζοντας πάντως ότι κατά την δική του άποψη ο διαιτητής έκανε μεν λάθη, ωστόσο τόσο οι κάρτες που έβγαλε στους Λαρισαίους όσο και το πέναλτι ήταν σωστά.

Κλείνοντας, ο γνωστός ξανθιώτης δικηγόρος ανέφερε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι ο μόνος πρόεδρος ομάδας που έρχεται πάντα στην κερκίδα της Ξάνθης, κάθεται μαζί με τους Ξανθιώτες, μιλά με όλον τον κόσμο χωρίς να αγνοεί ποτέ κανέναν, για αυτό και χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι μερίδα των οπαδών της ομάδας της Θράκης τον προπηλάκισε λεκτικά.