Γ’ Εθνική: Πρόωρος τελικός με τον Άρη Αβάτου και γενικός ξεσηκωμός στην Κάβαλα του Παύλου Δερμιτζάκη

 

Πολύ κρίσιμο αγώνα αν και έχουν περασει μονο 2 αγωνιστικές δίνει η ιστορική Καβάλα στο γήπεδο του ΑΟΞ απέναντι στον φορμαρισμένο και πρωτοπόρο Άρη Αβάτου, αφού αμα χασει μετά την γκελα και με τον Κεραυνό Πέρνης μένει στο -5 από την  ομάδα της Ξάνθης του Γιώργου Μαραντά.

Ετσι ναυλωνει δωρεαν λεωφορεία για τον κρισιμο αυτό αγώνα των Αργοναυτών, αφού ήδη οι ζητηση είναι μεγάλη από τους Καβαλιώτες που θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1 στο πέταλο του γηπέδου του ΑΟΞ. Μάλιστα οι 2 ομάδες εξέδωσαν και ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Καβάλας: Η διοίκηση του ΑΟΚ ενημέρωσε οτι για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας στην Ξάνθη  θα διαθέσει και πάλι λεωφορείο ( ή και λεωφορεία αν χρειαστεί ) για τον ενδιαφερόμενο φίλαθλο κόσμο. Η συμμετοχή γίνεται καθημερινά είτε απο το ψητοπωλείο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ (όλη την ημέρα) είτε απο τα γραφεία του ΑΟΚ (τις πρωινές ώρες), φυσικά με μηδενικό κόστος. Εκφράζεται η άποψη για υποδοχή μεγάλου αριθμού ατόμων όπως συνέβη και στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής στο Παραλίμνι.

Λίγο αργότερα ο Αρης Αβάτου εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε ότι λόγω προσεύλευσης φιλάθλων από τον γειτονικό νομό της Καβάλας μετά από ενημέρωση και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης η θύρα 1 του γηπέδου του ΑΟΞ που οδηγεί στο πέταλο του γηπέδου θα δοθεί μόνο για χρήση των φιλοξενουμένων οι οποίοι και θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της θύρας ενώ οι φίλαθλοι της Ξανθιώτικης ομάδος θα εισέρχονται στο γήπεδο από την θύρα 4 που βρίσκεται πίσω από το δημοτικό σχολείο από όπου και θα προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα.
Η διέλευση μεταξύ θύρας 4 και 1 δεν θα μπορεί να υφίσταται εφόσον η πόρτα που χωρίζει τις 2 πλευρές θα είναι κλειστή.