ΕΠΣ Θράκης: Αναβάλλονται οι αγώνες της Τετάρτης λόγω Κάρτας Υγείας

Στην αναβολή των αγωνων του Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Θράκης που είχαν προγραμματιστεί για αυτήν την Τετάρτη και για τους οποίους υπήρξαν ορισμοί διαιτητών το μεσημέρι προχωρά η διοργανώτρια αρχή.

Αιτία το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί παράταση στην εφαρμογή του μέτρου για την Κάρτα Υγείας. Ήδη άρχισαν να ενημερώνονται τηλεφωνικά οι παράγοντες των οκτώ ομάδων που αγωνίζονταν αύριο.

Νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ουσιαστικά προανήγγειλε ότι θα δοθεί παράταση στην εφαρμογή του μέτρου, αλλά μέχρι αργά το βράδυ που περίμεναν οι άνθρωποι της ΕΠΣ Θράκης, η παράταση αυτή δεν είχε υπογραφεί.

Η εκτίμηση που υπάρχει πάντως στην ΕΠΣ Θράκης είναι ότι μέχρι την Παρασκευή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση θα έχει εκδοθεί και κατά συνέπεια τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα γίνουν κανονικά.

Ο Βασιλειάδης ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, επιβεβαιώνοντας προγενέστερο ρεπορτάζ του ThrakiSportS: «Δεν έχω εισπράξει αντίρρηση για το μέτρο. Για κάποιο λόγο ωστόσο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε καθυστερήσεις. Ενώ υπάρχει από Αύγουστο η απόφαση, άργησαν να ενημερωθούνε ή αυτό επικαλούνται οι ΕΠΣ. Ισχυρίζονται ότι ενημερώθηκαν 4 Οκτώβρη και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχω εναλλακτική από το να δώσω παράταση. Ωστόσο ενημερώσαμε έγκαιρα. Είναι μονόδρομος δυστυχώς η παράταση αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλουμε εμείς είναι όλα τα παιδιά να περάσουν από εξέταση και αυτό να γίνει κουλτούρα. Να μην χάσουμε ξανά νέο άνθρωπο. Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά το 2018».