Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ο Ζαγναφέρης κόντρα στην επίσημη επιλογή της ΝΔ

Με την στήριξη τουλάχιστον 15 ενεργών Περιφερειακών συμβούλων όχι μόνο της Περιφερειακής Αναγέννησης αλλά και άλλων τοπικών παρατάξεων, των Αντιπεριφερειαρχών Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου και Αργύρη Πατακάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την επίσημη κάθοδό του στις Περιφερειακές εκλογές 2019 ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

Στην επίσημη δήλωση καθόδου του στις Περιφερειακές εκλογές 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας
Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here